Registres trobats: 11
Títol | Economia vitivinicola en el siglo XXI |
Autor | RECASENS, M. |
Dades Font | ACE Revista de Enologia ISSN: 0212-842X - Julio 2003 - V: - N: , Pg: 7pp |
Descriptors | Economia vitivinicola Viticultura Segle XXI Produccio de vi Vi Consum Sector vitivinicola |
Localització | C 17/48 |
Títol | El sector vitivinicola en el siglo XXI |
Autor | BARCO, E. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2002 - V: 12- N: 65, Pg: 22-36 |
Descriptors | Sector vitivinicola Segle XXI Estadistiques Distribucio Mercat Estrategies de mercat Vi |
Títol | Informe WineVision. El vino americano en el siglo XXI |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | Base de datos de la organizacion interprofesional agroalimentaria "I.V.I.M." - Febrero 2002 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Vi Estats Units d'America EEUU Situacio Desenvolupament America Segle XXI Informe WineVision Estrategies Industria vinicola |
Localització | C 23/1 |
Títol | La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | ALONSO, A.A. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/102 |
Títol | La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments |
Localització | C 12/106 |
Títol | Le facteur culturel dans l'economie vitivinicole du XXIe siecle |
Autor | MALDONADO ROSSO, J |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 203-206 |
Descriptors | Cultura Economia Viticultura Segle XXI |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nuevos retos de la enologia en el siglo XXI |
Autor | EGIDO, A. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - Febrero-Marzo 2011 - V: - N: 192, Pg: 4-9 |
Descriptors | Enologia Segle XXI Enoleg-ologa Innovacio Enoturisme Desalcoholitzacio Canvi climatic |
Títol | Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/107 |
Títol | Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/103 |
Títol | Tecnologia de membranas en la industria alimentaria del siglo XXI |
Autor | SORIANO COSTA, E. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Membrana Tecnologia de membranes Industria alimentaria Enginyeria dels aliments Segle XXI |
Localització | C 12/105 |
Títol | Tendencies alimentaries en el segle XXI |
Autor | CLOTET, R. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Tendencies alimentaries Segle XXI |
Localització | C 12/104 |