Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARTIN BELLOSO, O.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (I): ingenieria y modelizacion del proceso
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 76-85
Descriptors Pols electric d'alta intensitat Ingenieria de procesos Equips Modelitzacio Conservacio dels aliments

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Empleo de recubrimientos comestibles en frutas frescas cortadas: nuevo enfoque de conservacion y desarrollo de productos
Autor ROJAS GRAU, M.A.   TAPIA, M.S.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 105-118
Descriptors Fruita Conservacio Recobriment comestible

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI
Autor MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI
Localització C 12/103