Registres trobats: 6
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (I): ingenieria y modelizacion del proceso |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 76-85 |
Descriptors | Pols electric d'alta intensitat Ingenieria de procesos Equips Modelitzacio Conservacio dels aliments |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Empleo de recubrimientos comestibles en frutas frescas cortadas: nuevo enfoque de conservacion y desarrollo de productos |
Autor | ROJAS GRAU, M.A. TAPIA, M.S. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 105-118 |
Descriptors | Fruita Conservacio Recobriment comestible |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/103 |