Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Flavour

Resultat de la cerca

Registres trobats: 28


Títol 2-Methoxypyrazines and the flavour of green peas (Pisum sativum)
Autor MURRAY, K.E.   SHIPTON, J.   WHITFIELD, F.B.  
Dades Font Chemistry and Industry - July 1970 - V: - N: 4, Pg: 897898
Descriptors Metoxipirazina Gust Sabor Pessols
Localització C 19/17

Títol A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer
Autor LEPPANEN, O. et al.  
Dades Font Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368
Descriptors Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode
Localització C 19/47

Títol Analytical chemistry: unlocking the secrets of wine flavour
Autor EBELER, S.E.  
Dades Font Food reviews international ISSN: 8755-9129 - 2001 - V: 17- N: 1, Pg: 45-64
Descriptors Vi Aroma Raim Analisi Fermentacio Quimica analitica Cromatografia
Localització C 15/87

Títol Chenin blanc Wine Volatile and the Intensity of a Guava-like Flavour
Autor ROOYEN, P.C. VAN et al.  
Dades Font South-African Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0253-939X - 1982 - V: 3- N: 1, Pg: 1-7
Descriptors Chenin blanc Compostos volatils Vi Intensitat Guava Gust Sabor Sud Africa Africa del sud
Localització C 19/55

Títol Composition of Whisky flavour
Autor SOUMALAINEN, H.   NYKANEN, L.  
Dades Font Process biochemistry ISSN: 0032-9592 - July 1970 - V: - N: , Pg: 13-18
Descriptors Gust Whisky Composicio Aroma
Localització C 17/31

Títol Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68
Descriptors Glicerol Llevats Fermentacio Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects on Scotch whisky composition and flavour of maturation in oak casks with varying histories
Autor PIGGOTT, J.R. et al.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology ISSN: 1365-2621 - 1993 - V: - N: 28, Pg: 303-318
Descriptors Roure Whisky escoces Composicio Sabor Botes de roure HPLC Quercus alba Analisi sensorial Cromatografia de gasos
Localització C 17/52

Títol Electronic nose for monitoring the flavour of beers
Autor PEARCE, Th.C. et al.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 371-377
Descriptors Aroma Cervesa Gust Nas electronic Analisi instrumental
Localització C 17/57

Títol Flavour of wines: towards an understanding by reconstitution experiments and an analysis of ethanol's effect on odour activity of key compounds
Autor GUTH, H.   SIES, A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 128-139
Descriptors Aroma Gewurztraminer Vi
Localització 634.8:663.2(061.3) AUS

Títol Gas chromatography-olfactometry of the flavour compounds in a cognac spirit
Autor MAIGNIAL, L.   ESTREGUIL, S.   CANTAGREL, R.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 276-281
Descriptors Cromatografia de gasos Olfactometria Compostos del gust Conyac Cognac
Localització 663.254 IN V

Títol Grape and wine flavour analysis
Autor ALLEN MRACI, Malcolm  
Dades Font Chemistry in Australia - Julio 1995 - V: 7- N: , Pg: 16-17
Descriptors MIBP Aroma Sauvignon blanc Cabernet sauvignon Vi Raim Espectrometria de massa Analisi
Localització C 15/97

Títol Grape flavour - a review of some pre and postharvest influences
Autor WILLIAMS, P.J. et al.  
Dades Font Proceeding of sixth australian wine industry technical conference - July 1986 - V: - N: , Pg: 111-116
Descriptors Raim Gust Sabor Precollita Postcollita
Localització C 20/16

Títol High-Resolution Gas Chromatography-Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Flavour Analysis: Limits and Perspectives
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 183-188
Descriptors Cromatografia de gasos d'alta resolucio Espectroscopia d'infrarojos Gust Sabor Analisi
Localització C 19/100

Títol Management of malolactic fermentation wine flavour manipulation
Autor BARTOWSKY, E.J.   COSTELLO, P.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 157-161
Descriptors Fermentacio malolactica Oenococcus oeni
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Physico-chemical studies on flavour-active compounds
Autor GRAMSHAW, J.W.   WILLIAMS, D.R.  
Dades Font Flavour - 1981 - V: - N: , Pg: 165-178
Descriptors Estudi fisicoquimic Sabor Gust Compostos actius
Localització C 19/39

Títol Pyrazines in flavour
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323
Descriptors Pirazina Sabor Gust Aliments
Localització C 19/60

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Role of soil physical properties, climate and harvest period on must composition, wine type and flavour (Vitis vinifera L. cv. chenin)
Autor BARBEAU, G.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 105-118
Descriptors Sol Clima Most Sabor Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Some applications of analyses of volatile flavour compounds to wine
Autor POLLINITZ, A.P.   CAPONE, D.L.   CAMPBELL, J.I.   FRANKE, S.   MCLEAN, H.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 162-164
Descriptors Analisi Components volatils Xips roure
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine
Autor GOSSINGER, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470
Descriptors Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The Nk'Mip Cellars: Wine and wine tourism with an indigenous flavour
Autor ANDERSON, R.B.   McGILLIVRAY, S.   GIBERSON, R.J.  
Dades Font Wine Marketing Colloquium - July 2003 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Indigenes Canada Vi Turisme
Localització C 16/62

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55

Títol The flavour of wines, vermouth and fortified wines
Autor MONTEDORO, G.   BERTUCCIOLI, M.  
Dades Font Food flavours, part B. The flavour of beverages - 1986 - V: - N: , Pg: 171-238
Descriptors Vi Gust Sabor Vermut Vi
Localització C 20/33

Títol Volatile acidity reduction and other winegrape maturity enhancement applications of flavour-proof membranes
Autor SMITH, C.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 509-522
Descriptors Acidesa volatil Maduresa Millora Membrana Aroma
Localització 663.2 SYM

Títol Volatile flavour of wine: correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Nahrung ISSN: 0027-769X VOL 42 - 1998 - V: - N: 6, Pg: 351-363
Descriptors Compostos volatils Gust Sabor Vi Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 15/2

Títol Winemaking with selected strains of non-Saccharomyces cerevisiae yeasts. Influence of Candida stellata and Saccharomyces bayanus on Chardonnay wine composition and flavour
Autor HENSCHKE, P.A.   EGLINTON, J.M.   COSTELLO, P.J.   FRANCIS, I.L.   GOCKOWIAK, H.   SODEN, A.   HOJ, P.B.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 459-481
Descriptors Vinificacio Saccharomyces cerevisiae Llevats Chardonnay Saccharomyces bayanus Candida stellata Compostos del vi Gust
Localització 663.2 SYM