Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CHACON VOZMEDIANO, J.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Comparacion de los compuestos volatiles de la variedad pardillo con los de otras dos variedades cultivadas en la comarca de la Manchuela
Autor GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 129-137
Descriptors Aroma Most Vi Perfil aromatic Manchuela DO Denominacio d'origen

Títol Diferenciacion de la composicion aromatica de vinos tintos de la variedad Garnacha en funcion del mosto, la cepa de levadura y la fermentacion malolactica
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   TORMO FELIU, J.A.   PALACIOS GARCIA, A.T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesionals ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2002 - V: XIII- N: 81, Pg: 41-50
Descriptors Aroma Fermentacio malolactica Llevats autoctons seleccionats Garnatxa Garnacha Vi negre Composicio aromatica

Títol Evolucion de los parametros CIELAB en vinos de la variedad Cencibel desde el encubado hasta el embotellado
Autor IZQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO,E.   TORMO FELIU, J.A.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 127-132
Descriptors Parametres CIELAB Vi Color Fermentacio malolactica Cencibel CIELAB

Títol Evolucion del color en vinos tintos de las variedades Cencibel y Cabernet Sauvignon durante la crianza en diferentes tipos de robles
Autor GONZALEZ MARTINEZ, A.   GARCIA ROMERO, E.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 121-126
Descriptors Color Crian?a Roure Vi negre

Títol Influencia de la cepa de bacteria lactica sobre la composicion aromatica de los vinos sometidos a fermentacion malolactica
Autor IXQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 125-131
Descriptors Vinya Bacteris lactis Composicio aromatica Vi Fermentacio malolactica Aroma

Títol Los compuestos volatiles en las uvas de las variedades Cencibel, Cabernet Sauvignon y Garnacha cultivadas en la region de La Mancha central durante la maduracion
Autor CHACON VOZMEDIANO, J.L.   GARCIA ROMERO, E.   MARTINEZ GASCUE?A, J.   IZQUIERDO CA?AS, P.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2002 - V: 13- N: 80, Pg: 45-58
Descriptors Aroma Maduracio Most Compostos volatils Cencibel Cabernet sauvignon Garnacha Garnatxa La Manxa La Mancha