Registres trobats: 3
Títol | Compuestos aromaticos de un vino por acoplamiento D.G.-E.M. "sniffing" |
Autor | FLAQUE, E. DARRIET, P. FERNANDEZ, E. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juliol-agost 1995 - V: - N: , Pg: 81-84 |
Descriptors | Olfactometria Llindar de percepcio Aroma |
Localització | C 10/61 |
Títol | Granncel : troubler les mouts pour faciliter la fermentation |
Autor | DARRIET, P. LAVIGNE, V. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 70-71 |
Descriptors | Vi blanc sec Clarificacio Most Fermentacio Desfangament |
Títol | Identification des marqueurs olfactifs du vieillissement premature des vins rouges |
Autor | PONS, A. LAVIGNE-CRUEGE, V. DARRIET, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi negre Aroma Caracteritzacio quimica Compostos volatils Envelliment del vi |