Registres trobats: 7
Títol | Detection of different grape varieties in must and wine |
Autor | SIRET, R. GIGAUD, O. ROSEC, J.PH. THIS, P. BLAISE, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 447-455 |
Descriptors | Most Vi Varietats de raim Identificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Determination of biogenic amines and their precursor amino acids in wines of the Vallee du Rhone by high-performance liquid chromatography with precolumn derivatization and fluorimetric detection. |
Autor | BAUZA, T. BLAISE, A. DAUMAS, F. CABANIS, J.C. |
Dades Font | Journal of Chromatography-A ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 707, Pg: 373-379 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Aminoacid Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 6/105 |
Títol | Effet de differents facteurs sur la concentration des vins rouges mediterraneens et rhodaniens en composes a risques produits par les levures et les bacteries: composes soufres volatils et amines biogenes |
Autor | DELTEIL, D. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Concentracio Llevats Bacteris Compostos volatils Amines biogenes |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Les catecholamines dans les vins |
Autor | BAUZA, T. BALI, J.P. BLAISE, A. SOULIE, M.L CABANIS, J.C |
Dades Font | FV - desembre 1992 - V: - N: 931, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Histamina Most Analisi Composicio Amines biogenes Diamina Catecolamina Diamina Tiramina Determinacio |
Localització | FV 931 |
Títol | Les materiaux composites et le conditionnement du vin. |
Autor | BRUN, S. CABANIS, J.C. BLAISE, A. GUIRAUD, G |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 229-239 |
Descriptors | Vi Tetra brik Envas |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Odeurs et gouts anormaux des vins lies aux materiaux de stockage |
Autor | CABANIS, J.C. BLAISE, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 45-48 |
Descriptors | Aroma Gust Vi Gust de plastic Amargor Gust d'ametlla amargant |
Localització | C 21/88 |
Títol | Vers la caracterisation des cepages dans les vins: developpement de techniques de routine pour l'analyse de l'ADN residuel de Vitis Vinifera L. dans les vins |
Autor | SIRET, R. THIS, P. MERLE, M.H. BLAISE, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Analisi ADN Residus Vitis vinifera L. Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |