Registres trobats: 9
Títol | Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque |
Autor | GROBSON, P. BRUN, D MARTIN, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31 |
Descriptors | Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces |
Títol | Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos |
Autor | CABELLOS, J.M. AROYO, T. MARTIN, A. PRIETO, B. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383 |
Descriptors | Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Gestion de la vinification pour l'elaboration de vins blancs et roses aromatiques |
Autor | MARTIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 2-8 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Aroma Fermentacio Nitrogen Llevats Vinificacio |
Títol | Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos |
Autor | MARTIN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Most Vi |
Títol | Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins |
Autor | MARTIN, A. VIDAL, F. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51 |
Descriptors | Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most |
Títol | Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins |
Autor | MARTIN, A. SIECZCKOWSKI, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Vi Most |
Títol | Necesario desarrollar y potenciar una agricultura europea que sea fuerte, competitiva y sostenible |
Autor | MARTIN, A. |
Dades Font | Phytoma Espa?a : la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Octubre 2009 - V: - N: 212, Pg: 22-26 |
Descriptors | Agricultura sostenible Sector agricola Legislacio europea Fitosanitaris Reglamentacio Plaguicides Sostenibilitat |
Títol | Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos |
Autor | POINSAUT, P. MARTIN, A. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39 |
Descriptors | Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants |
Títol | Utilizacion de polimeros porosos en el analisis de compuestos volatiles de los vinos |
Autor | ORTEGA, J. MARTIN, I. MARTIN, A. |
Dades Font | Anales de Bromatologia - 1987 - V: XXXIX- N: 1, Pg: 147-160 |
Descriptors | Polimers porosos Polimers Compostos volatils Vi Analisi |
Localització | C 21/58 |