Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MARTIN, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque
Autor GROBSON, P.   BRUN, D   MARTIN, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31
Descriptors Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces

Títol Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos
Autor CABELLOS, J.M.   AROYO, T.   MARTIN, A.   PRIETO, B.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383
Descriptors Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Gestion de la vinification pour l'elaboration de vins blancs et roses aromatiques
Autor MARTIN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 2-8
Descriptors Vi blanc Vi rosat Aroma Fermentacio Nitrogen Llevats Vinificacio

Títol Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos
Autor MARTIN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Most Vi

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most

Títol Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins
Autor MARTIN, A.   SIECZCKOWSKI, N.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Vi Most

Títol Necesario desarrollar y potenciar una agricultura europea que sea fuerte, competitiva y sostenible
Autor MARTIN, A.  
Dades Font Phytoma Espa?a : la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Octubre 2009 - V: - N: 212, Pg: 22-26
Descriptors Agricultura sostenible Sector agricola Legislacio europea Fitosanitaris Reglamentacio Plaguicides Sostenibilitat

Títol Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos
Autor POINSAUT, P.   MARTIN, A.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39
Descriptors Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants

Títol Utilizacion de polimeros porosos en el analisis de compuestos volatiles de los vinos
Autor ORTEGA, J.   MARTIN, I.   MARTIN, A.  
Dades Font Anales de Bromatologia - 1987 - V: XXXIX- N: 1, Pg: 147-160
Descriptors Polimers porosos Polimers Compostos volatils Vi Analisi
Localització C 21/58