Registres trobats: 8
Títol | Agent de collage des mouts et des vins |
Autor | ITURMENDI, N. MOINE, V. RENOUF, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament |
Títol | Clarificantes enologicos de origen vegetal |
Autor | BONI, G. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494 |
Descriptors | Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial |
Títol | Comparacion de la accion clarificante entre las proteinas vegetales frente a las proteinas de origen animal |
Autor | MOLINA UBEDA, R. MINGOT MARCILLA, J. GARCIA-MU?OZ, M?.P. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 34-43 |
Descriptors | Clarificacio Proteines vegetals Proteines d'origen animal Enologia Vinificacio |
Títol | Comparative study of vegetable and animal proteins used as fining agents |
Autor | FISCHERLEITNER, E. WENDELIN, S. EDER, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Proteines vegetals Proteines animals |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | L'utilisation des proteines vegetales en oenologie: le point sur l'autorisation et les risques d'allergie |
Autor | LEFEBVRE, S. RESTANI, P. SCOTTI, B. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 28-32 |
Descriptors | Proteines vegetals Enologia Al?lergia Riscos |
Títol | Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos |
Autor | MARTIN, A. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Most Vi |
Títol | Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins |
Autor | MARTIN, A. VIDAL, F. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51 |
Descriptors | Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most |
Títol | Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins |
Autor | MARTIN, A. SIECZCKOWSKI, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19 |
Descriptors | Proteines vegetals Clarificacio Vi Most |