Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Proteines vegetals

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Agent de collage des mouts et des vins
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 25-28
Descriptors Elaboracio de vi Patata Extracte Proteines vegetals Termovinificacio Clarificacio Colament

Títol Clarificantes enologicos de origen vegetal
Autor BONI, G. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4489-4494
Descriptors Clarificant enologic Proteines vegetals Gelatina animal Clarificacio Most Vi Polifenols Analisi sensorial

Títol Comparacion de la accion clarificante entre las proteinas vegetales frente a las proteinas de origen animal
Autor MOLINA UBEDA, R.   MINGOT MARCILLA, J.   GARCIA-MU?OZ, M?.P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 34-43
Descriptors Clarificacio Proteines vegetals Proteines d'origen animal Enologia Vinificacio

Títol Comparative study of vegetable and animal proteins used as fining agents
Autor FISCHERLEITNER, E.   WENDELIN, S.   EDER, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Proteines vegetals Proteines animals
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol L'utilisation des proteines vegetales en oenologie: le point sur l'autorisation et les risques d'allergie
Autor LEFEBVRE, S.   RESTANI, P.   SCOTTI, B.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 28-32
Descriptors Proteines vegetals Enologia Al?lergia Riscos

Títol Las proteinas vegetales: una nueva tecnica para mejorar las clarificacion de mostos y vinos
Autor MARTIN, A.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Mayo-Junio 2006 - V: - N: 104, Pg: 43-45
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Most Vi

Títol Les proteines vegetales: une nouvelle technique approuvee pour la clarification et le collage des mouts et des vins
Autor MARTIN, A.   VIDAL, F.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 48-51
Descriptors Most de raim Produccio de vi Proteines vegetals Dades estadistiques Vi de Fran?a Clarificacio de most

Títol Les proteines vegetals, una nova tecnica per millorar la clarificacio de mostos i vins
Autor MARTIN, A.   SIECZCKOWSKI, N.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2006 - V: 23- N: 75, Pg: 18-19
Descriptors Proteines vegetals Clarificacio Vi Most