Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
WENDELIN, S.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Comparative study of vegetable and animal proteins used as fining agents
Autor FISCHERLEITNER, E.   WENDELIN, S.   EDER, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Proteines vegetals Proteines animals
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger
Autor EDER, R.   OSWALD, B.   BRANDES, W.   SCHMID, H.   WENDELIN, S.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697
Descriptors Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger
Localització 663.2 SYM

Títol Metal reduction of wines by means of selective resins
Autor EDER, R.   SCHREINER, A.   SCHAGER, G.   WENDELIN, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Reduccio metal?lica Vi Resines selectives Metall
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Possibilities for improvement of the health value of wines
Autor EDER, R.   WENDELIN, S.   KORNTHEUER, K.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 301-317
Descriptors Vi Salut