Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PRIETO, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos
Autor CABELLOS, J.M.   AROYO, T.   MARTIN, A.   PRIETO, B.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383
Descriptors Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol La calidad de la leche destinada a la fabricacion de queso: calidad quimica
Autor TORNADIJO, M.E.   MARRA, A.I.   GARCIA FONTAN, M.C.   PRIETO, B.   CARBALLO, J.  
Dades Font Ciencia y Tecnologia Alimentaria ISSN: 1135-8122 VOL 2 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-91
Descriptors Formatge Llet Qualitat quimica Composicio quimica de la llet Pesticides
Localització C 13/78

Títol Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico
Autor URDIALES, R.   FRANCO, I.   PRIETO, B.   FRESNO, J.M.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94
Descriptors Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats