Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FRANCO, I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001 (y II) Sustancias minerales y parametros del color
Autor RODRIGUEZ, V.   FRANCO, I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 73-76
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Substancies minerals Parametres del color

Títol Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001. (I) Parametros clasicos y compuestos fenolicos
Autor RODRIGUEZ, V.   FRANCO, I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 65-70
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Compostos fenolics Parametres classics

Títol Los quesos de Cantabria. Caracteristicas y estado actual de su conocimiento cientifico
Autor URDIALES, R.   FRANCO, I.   PRIETO, B.   FRESNO, J.M.   CARBALLO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - JULIO-AGOSTO 1999 - V: - N: 6, Pg: 85-94
Descriptors Formatge de Cantabria Cantabria Caracteristiques Elaboracio Varietats