Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ETIEVANT, P.X.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis
Autor MOIO,L.   CHAMBELLANT, E.   LESSCHAEVE, I.   ISSANCHOU, S.   SCHLICH, P.   ETIEVANT, P.X.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378
Descriptors Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma
Localització C 15/133

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55