Registres trobats: 3
Títol | Production of representative wine extracts for chemical and olfactory analysis |
Autor | MOIO,L. CHAMBELLANT, E. LESSCHAEVE, I. ISSANCHOU, S. SCHLICH, P. ETIEVANT, P.X. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 625-378 |
Descriptors | Extraccio d'extractes Analisi quimica Analisi de l'aroma Cromatografia de gasos Gust Analisi sensorial Compostos volatils Vi aroma |
Localització | C 15/133 |
Títol | The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/66 |
Títol | The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds |
Autor | ETIEVANT, P.X. ISSANCHOU, S.N. BAYONOVE, C.L. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504 |
Descriptors | Muscat Gust Sabor Compostos volatils |
Localització | C 20/55 |