Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BAYONOVE, C.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Lipid composition of grapevine berries, Vitis vinifera L.: Changes during maturation and localization in the berry
Autor ROUGET, M.   BAYONOVE, C.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 85-97
Descriptors Composicio lipidica Lipids Evolucio Acid carboxilic Raim Maduracio
Localització C 12/120

Títol The Flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/66

Títol The aroma of grapes. I. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components
Autor GUNATA, Y.Z.   BAYONOVE, C.L.   BAUMES, R.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 331, Pg: 83-90
Descriptors Components aromatics Aroma Raim Extraccio
Localització C 15/11

Títol The flavour of Muscat Wine: The Sensory Contribution of Some Volatile Compounds
Autor ETIEVANT, P.X.   ISSANCHOU, S.N.   BAYONOVE, C.L.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 497-504
Descriptors Muscat Gust Sabor Compostos volatils
Localització C 20/55