Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad
Autor GARDE-CERDAN, T.   ARIAS-GIL, M.   ANCIN-AZPILICUETA, C.  
Revista Semana vitivinicola, La
Numero 3202-3203
Mes Diciembre
Any 2007
Pàgina 4511-4521
Lloc Valencia
Descriptors Elaboracio de vi   Produccio de vi   Envelliment   Envelliment del vi   Envelliment en barrica   Barrica   Qualitat   Qualitat del vi   Barrica de roure   Etilfenol   Compostos volatils  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.