Registres trobats: 3
Títol | Comparison of Volatiles in a Palomino Wine and a Submerged Culture Flor Sherry |
Autor | BROCK, M.L. KEPNER, R.E. WEBB, A.D. |
Dades Font | American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1984 - V: 35- N: 3, Pg: 151-155 |
Descriptors | Compostos volatils Palomino Vi Sherry |
Localització | C 21/3 |
Títol | Some volatile components of wines of Vitis Vinifera varieties Cabernet Sauvignon and Ruby Cabernet. II. Acidic compounds |
Autor | KEPNER, R.E. WEBB, A.D. MAGGIORA, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1969 - V: - N: 20, Pg: 25-31 |
Descriptors | Compostos volatils Vitis vinifera Cabernet sauvignon Vi Ruby cabernet |
Localització | C 17/33 |
Títol | The aroma of the flor Sherry |
Autor | WEBB, A.D. KEPNER, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio |
Localització | C 4/43 |