Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Degustacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 91


Títol Monovarietales de Syrah. Catas de vinos de Espa?a.
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 58-62
Descriptors Sirah Vi Cata Degustacio

Títol 166 meilleurs vins du salon de Paris, Les. Salon des vignerons independants 2007
Autor SALAMA, R.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 60-71
Descriptors Degustacio Tast Vi Fran?a Vinya

Títol 20 tragos con personalidad
Autor DELGADO, C.  
Dades Font Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 10-11
Descriptors Vi Degustacio Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Vi negre Vi blanc Cava
Localització C 24/202

Títol 400 meilleurs crus degustes en 2009, Les
Autor POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Noviembre 2009 - V: Hors serie- N: 17, Pg: 70-125
Descriptors Vi Degustacio Tast de vins 2009 Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Preu Caracteristiques organoleptiques

Títol ?Como influyen los esbabilizantes en las sensaciones que percibimos mientras degustamos un helado?
Autor FISZMAN, S.   VARELA. P  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 78-80
Descriptors Influencia Estabilitzant Sensacions Degustacio Gelats

Títol Analisis sensorial de tres vinos de la DO Ribeira Sacra (Lugo)
Autor GUERRA, B.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 5-12
Descriptors Ribeira Sacra DO Degustacio Tast

Títol Analyse sensorielle des vins
Autor LLAGUNO MARCHENA  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 671, Pg: 2 p.
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast
Localització FV 671

Títol Anlyse lexicale autour des concepts de gras et de volume dans les vins
Autor LE FUR, Y   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 26-30 (Cahier Technique)
Descriptors Degustacio Acidesa Panel de degustacio

Títol Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava
Autor Institut Catala de la Vinya i del Vi  
Dades Font Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37
Descriptors Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor

Títol Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel
Autor ALVELOS, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Astuces pour deguster sans complexe
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 22
Descriptors Degustacio Vi Cursos de tast Tast Tast de vins

Títol Bordeaux: Grands crus 2004 et 2005 en bouteilles
Autor BURTSCHY, B.   MAURANGE, P.   POELS, O.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 148-161
Descriptors Bordeaux Bordeus Degustacio Vi Fran?a

Títol Cahors doit se ressaisir
Autor POUSSIER, O.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juillet-Ao?t 2007 - V: - N: 513, Pg: 18
Descriptors Enoturisme Ruta Degustacio Degustador-a

Títol Caracterisation sensorielle des problemes dits de reduction dans les vins de chasselas par la methode du Napping
Autor DENEULIN, P.   GUYOT, C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 17-20
Descriptors Vi Chasselas Cartografia Analisi sensorial Suissa Vi blanc Degustacio

Títol Cartographie des capacites olfactives des professionnels du vin
Autor TEMPERE,S.   CUZANGE, E.   BOUGEANT, J.C.   REVEL, G.   SICARD, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 44-47
Descriptors Degustacio Analisi sensorial Degustador-a Caracteristiques sensorials Sensibilitat olfactiva

Títol Champagne 141 cuvees de prestige 1000
Autor REVUE DU VIN DE FRANCE, LA  
Dades Font Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 100-112
Descriptors Champagne Cata Degustacio Champa?a DO 2007 Cellers cooperatius Bodegues Vinaters Fran?a

Títol Champagne pour tous. Degustations
Autor GERBELLE, A.   POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130
Descriptors Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials

Títol Cinq exercices pour s'initier a la degustation
Autor RAISIN, V.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 62-74
Descriptors Tast de vins Degustacio Vi Temperatura Cata Tecnica

Títol Cour-Cheverny. Le romorantin y cultive ses lettres de noblesse
Autor RAISIN, V.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 174-175
Descriptors Vi Fran?a Degustacio

Títol D'Ulpien a Pasteur ou du gouteur a l'oenologue
Autor GAUTIER, J.-F.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 35-36
Descriptors Degustacio Historia Cata Enologia

Títol D?gustation
Autor POELS,O   [et al.]  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Avril 2010 - V: - N: 540, Pg: 51-82
Descriptors Tast de vins Vi blanc Bourgogne Borgonya Caracteristiques del vi Regions vitivinicoles Vi negre Degustacio Fran?a

Títol Decantacion y trasvase del vino
Autor PEREZ, A. M.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 63
Descriptors Transvasament Servei Decantacio Vi Tast Degustacio

Títol Deguster les baies et analyser la maturite
Autor S.SI.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 8-9
Descriptors Degustacio Baia Maduracio Vi afruitat Raim Maduresa fenolica

Títol Deux outils depouiller les fiches de degustation
Autor TOURNIER, R.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 30-31
Descriptors Analisi sensorial Vi Programa informatic Tastador -a Degustador -a Tast Degustacio Fitxa de tast Estadistiques Informatica

Títol El Tasta Porrera celebra avui una nova edicio carregada de novetats
Autor
Dades Font Diari de Tarragona - 10 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 15
Descriptors Porrera Degustacio Vi 2012
Localització C 25/128

Títol El arte de saber elegir un buen vino del Bierzo
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bierzo  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 56 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Bierzo DO Lexic Historia Empreses vitivinicoles Mapa Clima Verema Sol Varietats Verema Vi Envelliment Contraetiqueta Tast Degustacio Gastronomia
Localització DO 1 Bierzo 1

Títol El jurado experto en analisis sensorial
Autor CHASSIN, M.  
Dades Font XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 2-7
Descriptors Degustacio Tecniques sensorials Analisi sensorial Tast
Localització 663.251 ASS

Títol El queso en Andalucia
Autor ZURITA, C.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38
Descriptors Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio

Títol El vino, la calidad y seguridad alimentaria, su relacion con los consumidores
Autor MUGICA FLORES, JOSE MARIA  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Qualitat del vi Vi Analisi comporativa Degustacio Consumidor Seguretat Sulfuros Recomanacions
Localització 178.1 For

Títol Elementos indispensables en la cata: las fichas de cata II
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 17-20
Descriptors Fitxa de tast Tast Degustacio Vi Analisi sensorial

Títol Elementos indispensables en la cata
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 15-18
Descriptors Tast Degustacio Analisi sensorial Vi

Títol Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise
Autor LORENZINI, F.   PFISTER, R.   VIRET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42
Descriptors Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia

Títol Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha
Localització C 4/105

Títol Etiquetatge i degustacio
Autor PUJADAS COMAS D?ARGEMIR, R.  
Dades Font - Febrer 1999 - V: - N: , Pg: 93 pags.
Descriptors Etiquetatge Degustacio Nota de tast Etiqueta Catalunya Us del catala
Localització C 18/151

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Evaluation sensorielle de baies de raisin de cabernet franc: suivi de maturite
Autor LE MOIGNE, M.   SYMONEAUX, R.   JOURJON, F.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 49-52
Descriptors Vi Vi de Fran?a Cabernet franc Raim Avaluacio de la qualitat Propietats sensorials Degustacio

Títol Fases de la cata
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 18-19
Descriptors Tast Degustacio Vi Analisi sensorial

Títol Floc de Gascogne. Domaine des Cassagnoles
Autor NOUET, M.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 173
Descriptors Vi Degustacio Fran?a

Títol Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45
Descriptors Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne
Localització C 6/26

Títol Gallinette, l?gumes croquants et polenta
Autor POELS, O.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juillet-Ao?t 2007 - V: - N: , Pg: 93
Descriptors Maridatge Fran?a Degustacio

Títol Gouts moisi-terreux dans les vins: premiers resultats pratiques d'un partenariat filiere
Autor DROUILLARD, J.B. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 18-23
Descriptors Fongs Gust Vi Molecules Analisi sensorial Degustacio Test Fungicides

Títol Grands vins de Bourgogne du Sud
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 67-98
Descriptors Vi Tast Degustacio Borgonya Bourgogne

Títol Guia del champagne. El consumo
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 51-57
Descriptors Xampany Consum Copa Tast Degustacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. El servicio
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 43-47
Descriptors Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guide d'achat des crus. Edition 2008
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Septembre 2008 - V: Suplement- N: 524, Pg: 3-62
Descriptors Vi Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Tast de vins Degustacio Guia Caracteristiques organoleptiques
Localització C 24/204

Títol How the Nose Knows. Part I: A Short Primer on Anatomy and Physiology
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 27 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 3-8
Descriptors Olfacte Tast Degustacio

Títol Indestructibles. Deux siecles de grands vins de Madere, Les
Autor PETRONIO, R.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 133-137
Descriptors Madeira Vi Caracteristiques Degustacio

Títol La Cata: un arte y una ciencia
Autor MIJARES, M. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial

Títol La cerveza y su cata. Espejo de vida, salud y cultura popular
Autor DESANTES, A.  
Dades Font Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 36-39
Descriptors Cervesa Degustacio Cata

Títol La degustation "en aveugle" decryptee en IRM fonctionnelle ?
Autor PAZART, L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 43-44
Descriptors Degustacio Sommelier

Títol La degustation au coeur du metier d'oenologue
Autor CASAMAYOR, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 34
Descriptors Degustacio Cata Vi Enoleg-ologa

Títol La degustation du champagne
Autor LIGER, G.   CILINDRE, C.   POLIDORI, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46
Descriptors Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles

Títol Le jugement des vins soumis aux procedures de choix mathematiques. Mieux comprendre les contradictions possibles et relativiser
Autor BUCELLA, F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 53-55
Descriptors Metode matematic Degustacio

Títol Les plus grands vins degustes en 2010. Les 450 meilleurs crus
Autor POELS, O.   [et al.]  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 86-125
Descriptors Vins 2010 Degustacio Fran?a

Títol Les rouages du gout
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Manual para la degustacion del vino de Rioja. Denominacion de Origen calificada Rioja
Autor CONSEJO REGULADOR DE LA DOC RIOJA  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 16pp
Descriptors Rioja DOQ Degustacio Cata Manual
Localització DO 1/1/3 sobre C

Títol Medley
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Methodes sensorielles au service de la differenciation des vins, Les
Autor MARCHAL, R.   JEANDET, P.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 44-48
Descriptors Caracteritzacio sensorial Vi Diferenciacio Test Degustacio

Títol Modas y modos de beber el vino
Autor HIDALGO, J.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 24-28
Descriptors Tast Degustacio Vi Historia

Títol Nos degustateurs ont aime ce mois-ci
Autor SIMOND, J.M.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 176-177
Descriptors Vi Degustacio Fran?a

Títol Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2
Autor ROGER, B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29
Descriptors Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio

Títol Nouvelle hierarchie des liquoreux bordelais, La
Autor MAURANGE, P.  
Dades Font Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 116-124
Descriptors Bordelais Licors Vi de Fran?a Degustacio

Títol Petit tour du monde de la vodka
Autor NOUET, M.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 168-171
Descriptors Vodka Begudes alcoholiques Degustacio

Títol Pratique de l'analyse sensorielle des vins sous assurance qualite (norme ISO 17025). Application a la reconnaissance de defauts
Autor SALAGOITY, M.H.   LAGREZE, C.   GAYE, J.   DOMEC, A.   MEDINA, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 48-50
Descriptors Analisi sensorial ISO 17025 Qualitat sensorial del vi Degustacio

Títol Priorato, en busca de la elegancia. catas. Vinos de espa?a
Autor VINOS DE ESPA?A  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 65-69
Descriptors Vi Priorat Priorat DO Historia Cata Degustacio

Títol Programmation de l'analyse sensorielle en matiere de vins.
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 653, Pg: 13 p.
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast
Localització FV 653

Títol Prontuario para la degustacion del vino de la Rioja
Autor Cofradia del vino de Rioja  
Dades Font - 1997 - V: - N: , Pg: 16 p.
Descriptors Denominacio d'origen qualificada Rioja Infoden Rioja DOQ Tast Degustacio Lexic
Localització DO 5 Rioja 6

Títol Qu'est-ce qu'un degustateur professionnel?
Autor FRANJUS, N.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 10-13
Descriptors Cata Degustador-a Degustacio Professio Analisi sensorial

Títol Reflexions sur la degustation de types de vins californiens French Colombard, Pinot Chardonnay, Zinfandel, Cabernet Sauvignon
Autor SABOYE, J. P  
Dades Font Vignes et Vins - 1980 - V: - N: 292, Pg: 39-42
Descriptors Analisi sensorial Vi blanc California Cabernet sauvignon Chardonnay Colombar Fitxa de tast Vi negre Qualitat Composicio Tast Degustacio Zinfandel
Localització C 4/98

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color
Autor ORTEGA, A. P.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino
Autor THORNGATE, J.H.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Special Bordeaux 2008. Tous les grands primeurs de Bordeaux au crible 2008
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mai 2009 - V: - N: 531, Pg: 67-98
Descriptors Vi Bordeaux Bordeus Tast de vins Degustacio

Títol Special Le Millesime 2010
Autor GERBELLE, A.   MAURANGE, P.   POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juin 2011 - V: - N: 552, Pg: 40-240
Descriptors Campanya 2010 Degustacio Fran?a

Títol Sur la mineralite dans la degustation des vins
Autor SILVESTRE, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 53-56
Descriptors Mineralitzacio Degustacio Tast de vins Vi Mineral

Títol Taste Thresholds and their Estimation
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - 1994 - V: - N: 6, Pg: 3-9
Descriptors Tast Degustacio Vi

Títol Tasting Argentine Malbec and Torrontes Wines in Mendoza
Autor WILEN, B.  
Dades Font American Wine Society ISSN: 0364-698X - July-August 2007 - V: 39- N: 2, Pg: 44-47
Descriptors Vi Degustacio Mendoza Argentina Malbec

Títol Technical notes: The aromatic balance index.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 6-9
Descriptors Vi Analisi sensorial Tast Degustacio Aroma Fitxa de tast
Localització C 6/26

Títol The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34
Descriptors Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29
Descriptors Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques
Localització C 6/26

Títol Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23
Descriptors Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La
Autor LIGER-BELAIR, G.   VILLAUME, S.   CONREUX, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24
Descriptors Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia

Títol Torredembarra sabe a cerveza
Autor PEDREREOL, M.  
Dades Font Diari de Tarragona - 9 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Cervesa Fires Torredembarra Degustacio Promocio
Localització C 25/40

Títol Tourisme fran?ais. L'ineluctable ascension du vin dans le tourisme fran?ais
Autor WA., C.   TI., N.   SI., S.   [et al.]  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 18-31
Descriptors Fran?a Turisme vitivinicola Turisme Turisme enologic Enoturisme Regions viticoles Degustacio Tast de vins Viticultura

Títol Un outil de travail fondamental
Autor MAUPIN, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25
Descriptors Vi Tast Gust Degustacio

Títol Use of slope analysis to characterize consumer preference
Autor MONTELEONE, E.   CARLUCCI, A.   CAPORALE, G.   PAGLIARINI, E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments

Títol Vermentino. Le mano a mano
Autor CASAMAYOR, P.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 164-167
Descriptors Vi Fran?a Degustacio Vi mediterrani

Títol Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio.
Autor
Dades Font The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26
Descriptors Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques
Localització C 6/26

Títol Verticale Terre de Trias. La force de l?ocean
Autor SALAMA, R.  
Dades Font La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 172
Descriptors Vi Degustacio

Títol Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 23 P.
Descriptors Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler
Localització DO F

Títol Vins de table. Le bazar aux raret?s
Autor GERBELLE, A.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7615 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 72-76
Descriptors DEgustacio Tast Vi Fran?a Vi de taula

Títol Voyage au coeur d'une flute de champagne
Autor LIGER-BELAIR, G.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16
Descriptors Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic