Registres trobats: 91
Títol | Monovarietales de Syrah. Catas de vinos de Espa?a. |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 58-62 |
Descriptors | Sirah Vi Cata Degustacio |
Títol | 166 meilleurs vins du salon de Paris, Les. Salon des vignerons independants 2007 |
Autor | SALAMA, R. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 60-71 |
Descriptors | Degustacio Tast Vi Fran?a Vinya |
Títol | 20 tragos con personalidad |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 10-11 |
Descriptors | Vi Degustacio Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Vi negre Vi blanc Cava |
Localització | C 24/202 |
Títol | 400 meilleurs crus degustes en 2009, Les |
Autor | POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Noviembre 2009 - V: Hors serie- N: 17, Pg: 70-125 |
Descriptors | Vi Degustacio Tast de vins 2009 Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Preu Caracteristiques organoleptiques |
Títol | ?Como influyen los esbabilizantes en las sensaciones que percibimos mientras degustamos un helado? |
Autor | FISZMAN, S. VARELA. P |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2013 - V: - N: 446, Pg: 78-80 |
Descriptors | Influencia Estabilitzant Sensacions Degustacio Gelats |
Títol | Analisis sensorial de tres vinos de la DO Ribeira Sacra (Lugo) |
Autor | GUERRA, B. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 5-12 |
Descriptors | Ribeira Sacra DO Degustacio Tast |
Títol | Analyse sensorielle des vins |
Autor | LLAGUNO MARCHENA |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 671, Pg: 2 p. |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast |
Localització | FV 671 |
Títol | Anlyse lexicale autour des concepts de gras et de volume dans les vins |
Autor | LE FUR, Y [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 26-30 (Cahier Technique) |
Descriptors | Degustacio Acidesa Panel de degustacio |
Títol | Aprofundir en un plaer: la degustacio del cava |
Autor | Institut Catala de la Vinya i del Vi |
Dades Font | Catalunya rural i agraria ISSN: 1134-2390 - desembre-gener 1996-1997 - V: - N: 30, Pg: 34-37 |
Descriptors | Analisi sensorial Cava Escuma Temperatura Sabor |
Títol | Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel |
Autor | ALVELOS, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Astuces pour deguster sans complexe |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juin 2008 - V: - N: 14. Hors-serie, Pg: 22 |
Descriptors | Degustacio Vi Cursos de tast Tast Tast de vins |
Títol | Bordeaux: Grands crus 2004 et 2005 en bouteilles |
Autor | BURTSCHY, B. MAURANGE, P. POELS, O. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 148-161 |
Descriptors | Bordeaux Bordeus Degustacio Vi Fran?a |
Títol | Cahors doit se ressaisir |
Autor | POUSSIER, O. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juillet-Ao?t 2007 - V: - N: 513, Pg: 18 |
Descriptors | Enoturisme Ruta Degustacio Degustador-a |
Títol | Caracterisation sensorielle des problemes dits de reduction dans les vins de chasselas par la methode du Napping |
Autor | DENEULIN, P. GUYOT, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 17-20 |
Descriptors | Vi Chasselas Cartografia Analisi sensorial Suissa Vi blanc Degustacio |
Títol | Cartographie des capacites olfactives des professionnels du vin |
Autor | TEMPERE,S. CUZANGE, E. BOUGEANT, J.C. REVEL, G. SICARD, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degustacio Analisi sensorial Degustador-a Caracteristiques sensorials Sensibilitat olfactiva |
Títol | Champagne 141 cuvees de prestige 1000 |
Autor | REVUE DU VIN DE FRANCE, LA |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre -Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 100-112 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Champa?a DO 2007 Cellers cooperatius Bodegues Vinaters Fran?a |
Títol | Champagne pour tous. Degustations |
Autor | GERBELLE, A. POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130 |
Descriptors | Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials |
Títol | Cinq exercices pour s'initier a la degustation |
Autor | RAISIN, V. |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 62-74 |
Descriptors | Tast de vins Degustacio Vi Temperatura Cata Tecnica |
Títol | Cour-Cheverny. Le romorantin y cultive ses lettres de noblesse |
Autor | RAISIN, V. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 174-175 |
Descriptors | Vi Fran?a Degustacio |
Títol | D'Ulpien a Pasteur ou du gouteur a l'oenologue |
Autor | GAUTIER, J.-F. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 35-36 |
Descriptors | Degustacio Historia Cata Enologia |
Títol | D?gustation |
Autor | POELS,O [et al.] |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Avril 2010 - V: - N: 540, Pg: 51-82 |
Descriptors | Tast de vins Vi blanc Bourgogne Borgonya Caracteristiques del vi Regions vitivinicoles Vi negre Degustacio Fran?a |
Títol | Decantacion y trasvase del vino |
Autor | PEREZ, A. M. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 63 |
Descriptors | Transvasament Servei Decantacio Vi Tast Degustacio |
Títol | Deguster les baies et analyser la maturite |
Autor | S.SI. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 8-9 |
Descriptors | Degustacio Baia Maduracio Vi afruitat Raim Maduresa fenolica |
Títol | Deux outils depouiller les fiches de degustation |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1993 - V: - N: 176, Pg: 30-31 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi Programa informatic Tastador -a Degustador -a Tast Degustacio Fitxa de tast Estadistiques Informatica |
Títol | El Tasta Porrera celebra avui una nova edicio carregada de novetats |
Autor | |
Dades Font | Diari de Tarragona - 10 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 15 |
Descriptors | Porrera Degustacio Vi 2012 |
Localització | C 25/128 |
Títol | El arte de saber elegir un buen vino del Bierzo |
Autor | Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Bierzo |
Dades Font | - 1994 - V: - N: , Pg: 56 p. |
Descriptors | Infoden Denominacio d'origen Bierzo DO Lexic Historia Empreses vitivinicoles Mapa Clima Verema Sol Varietats Verema Vi Envelliment Contraetiqueta Tast Degustacio Gastronomia |
Localització | DO 1 Bierzo 1 |
Títol | El jurado experto en analisis sensorial |
Autor | CHASSIN, M. |
Dades Font | XI Congreso Anual. Asociacion Catalana de Enologos - Junio 2000 - V: - N: , Pg: 2-7 |
Descriptors | Degustacio Tecniques sensorials Analisi sensorial Tast |
Localització | 663.251 ASS |
Títol | El queso en Andalucia |
Autor | ZURITA, C. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Diciembre 2010 - V: 7- N: 57, Pg: 31-38 |
Descriptors | Formatge Andalucia Historia Tradicio Formatgeria Llei de qualitat Degustacio |
Títol | El vino, la calidad y seguridad alimentaria, su relacion con los consumidores |
Autor | MUGICA FLORES, JOSE MARIA |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Qualitat del vi Vi Analisi comporativa Degustacio Consumidor Seguretat Sulfuros Recomanacions |
Localització | 178.1 For |
Títol | Elementos indispensables en la cata: las fichas de cata II |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1990 - V: - N: 6, Pg: 17-20 |
Descriptors | Fitxa de tast Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Elementos indispensables en la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1989 - V: - N: 3, Pg: 15-18 |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi |
Títol | Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise |
Autor | LORENZINI, F. PFISTER, R. VIRET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42 |
Descriptors | Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia |
Títol | Estudio de la coincidencia o dislocacion en la percepcion de aromas o gustos en base a la variacion termica para vinos de Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Rioja analisi sensorial Temperatura Tast Degustacio Fitxa de tast Maceracio carbonica Aroma Gust Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha |
Localització | C 4/105 |
Títol | Etiquetatge i degustacio |
Autor | PUJADAS COMAS D?ARGEMIR, R. |
Dades Font | - Febrer 1999 - V: - N: , Pg: 93 pags. |
Descriptors | Etiquetatge Degustacio Nota de tast Etiqueta Catalunya Us del catala |
Localització | C 18/151 |
Títol | Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation |
Autor | SCHMAUCH, G. TEISSEDRE, P.L. SAUCIER, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia |
Títol | Evaluation sensorielle de baies de raisin de cabernet franc: suivi de maturite |
Autor | LE MOIGNE, M. SYMONEAUX, R. JOURJON, F. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 49-52 |
Descriptors | Vi Vi de Fran?a Cabernet franc Raim Avaluacio de la qualitat Propietats sensorials Degustacio |
Títol | Fases de la cata |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 18-19 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi Analisi sensorial |
Títol | Floc de Gascogne. Domaine des Cassagnoles |
Autor | NOUET, M. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 173 |
Descriptors | Vi Degustacio Fran?a |
Títol | Foreign horizons: Billecart-Salmon champagne |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 43-45 |
Descriptors | Avaluacio sensorial Analisi Gust Degustacio Tast Fitxa de tast Marques Xampany Champagne |
Localització | C 6/26 |
Títol | Gallinette, l?gumes croquants et polenta |
Autor | POELS, O. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juillet-Ao?t 2007 - V: - N: , Pg: 93 |
Descriptors | Maridatge Fran?a Degustacio |
Títol | Gouts moisi-terreux dans les vins: premiers resultats pratiques d'un partenariat filiere |
Autor | DROUILLARD, J.B. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octubre 2005 - V: - N: 214, Pg: 18-23 |
Descriptors | Fongs Gust Vi Molecules Analisi sensorial Degustacio Test Fungicides |
Títol | Grands vins de Bourgogne du Sud |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Octobre 2009 - V: - N: 535, Pg: 67-98 |
Descriptors | Vi Tast Degustacio Borgonya Bourgogne |
Títol | Guia del champagne. El consumo |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 51-57 |
Descriptors | Xampany Consum Copa Tast Degustacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guia del champagne. El servicio |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 43-47 |
Descriptors | Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio |
Localització | 663.223 Gui |
Títol | Guide d'achat des crus. Edition 2008 |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Septembre 2008 - V: Suplement- N: 524, Pg: 3-62 |
Descriptors | Vi Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Tast de vins Degustacio Guia Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 24/204 |
Títol | How the Nose Knows. Part I: A Short Primer on Anatomy and Physiology |
Autor | BALDY, M. W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 27 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 3-8 |
Descriptors | Olfacte Tast Degustacio |
Títol | Indestructibles. Deux siecles de grands vins de Madere, Les |
Autor | PETRONIO, R. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 133-137 |
Descriptors | Madeira Vi Caracteristiques Degustacio |
Títol | La Cata: un arte y una ciencia |
Autor | MIJARES, M. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 2-3 |
Descriptors | Degustacio Tast Analisi sensorial |
Títol | La cerveza y su cata. Espejo de vida, salud y cultura popular |
Autor | DESANTES, A. |
Dades Font | Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 36-39 |
Descriptors | Cervesa Degustacio Cata |
Títol | La degustation "en aveugle" decryptee en IRM fonctionnelle ? |
Autor | PAZART, L. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 43-44 |
Descriptors | Degustacio Sommelier |
Títol | La degustation au coeur du metier d'oenologue |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Maig/Juny 2005 - V: - N: 212, Pg: 34 |
Descriptors | Degustacio Cata Vi Enoleg-ologa |
Títol | La degustation du champagne |
Autor | LIGER, G. CILINDRE, C. POLIDORI, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 43-46 |
Descriptors | Champagne Cata Degustacio Impacte Disseny Envas Ampolla Gas carbonic Bombolles |
Títol | Le jugement des vins soumis aux procedures de choix mathematiques. Mieux comprendre les contradictions possibles et relativiser |
Autor | BUCELLA, F. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 53-55 |
Descriptors | Metode matematic Degustacio |
Títol | Les plus grands vins degustes en 2010. Les 450 meilleurs crus |
Autor | POELS, O. [et al.] |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 86-125 |
Descriptors | Vins 2010 Degustacio Fran?a |
Títol | Les rouages du gout |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 30-31 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Manual para la degustacion del vino de Rioja. Denominacion de Origen calificada Rioja |
Autor | CONSEJO REGULADOR DE LA DOC RIOJA |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 16pp |
Descriptors | Rioja DOQ Degustacio Cata Manual |
Localització | DO 1/1/3 sobre C |
Títol | Medley |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 35-42 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Methodes sensorielles au service de la differenciation des vins, Les |
Autor | MARCHAL, R. JEANDET, P. THUILLIER, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 44-48 |
Descriptors | Caracteritzacio sensorial Vi Diferenciacio Test Degustacio |
Títol | Modas y modos de beber el vino |
Autor | HIDALGO, J. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 VOL XV - 1998 - V: - N: 147, Pg: 24-28 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi Historia |
Títol | Nos degustateurs ont aime ce mois-ci |
Autor | SIMOND, J.M. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 176-177 |
Descriptors | Vi Degustacio Fran?a |
Títol | Nouveaux outils pour lutter contre le gout de reduit. Partie 2/2 |
Autor | ROGER, B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 27-29 |
Descriptors | Reduccio Llevat Biotecnologia enologica Compostos volatils Degustacio |
Títol | Nouvelle hierarchie des liquoreux bordelais, La |
Autor | MAURANGE, P. |
Dades Font | Revue du vin de france, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2007-2008 - V: - N: 517, Pg: 116-124 |
Descriptors | Bordelais Licors Vi de Fran?a Degustacio |
Títol | Petit tour du monde de la vodka |
Autor | NOUET, M. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 168-171 |
Descriptors | Vodka Begudes alcoholiques Degustacio |
Títol | Pratique de l'analyse sensorielle des vins sous assurance qualite (norme ISO 17025). Application a la reconnaissance de defauts |
Autor | SALAGOITY, M.H. LAGREZE, C. GAYE, J. DOMEC, A. MEDINA, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 48-50 |
Descriptors | Analisi sensorial ISO 17025 Qualitat sensorial del vi Degustacio |
Títol | Priorato, en busca de la elegancia. catas. Vinos de espa?a |
Autor | VINOS DE ESPA?A |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 67, Pg: 65-69 |
Descriptors | Vi Priorat Priorat DO Historia Cata Degustacio |
Títol | Programmation de l'analyse sensorielle en matiere de vins. |
Autor | PUISAIS, J. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 653, Pg: 13 p. |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Vi Fitxa de tast |
Localització | FV 653 |
Títol | Prontuario para la degustacion del vino de la Rioja |
Autor | Cofradia del vino de Rioja |
Dades Font | - 1997 - V: - N: , Pg: 16 p. |
Descriptors | Denominacio d'origen qualificada Rioja Infoden Rioja DOQ Tast Degustacio Lexic |
Localització | DO 5 Rioja 6 |
Títol | Qu'est-ce qu'un degustateur professionnel? |
Autor | FRANJUS, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 10-13 |
Descriptors | Cata Degustador-a Degustacio Professio Analisi sensorial |
Títol | Reflexions sur la degustation de types de vins californiens French Colombard, Pinot Chardonnay, Zinfandel, Cabernet Sauvignon |
Autor | SABOYE, J. P |
Dades Font | Vignes et Vins - 1980 - V: - N: 292, Pg: 39-42 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi blanc California Cabernet sauvignon Chardonnay Colombar Fitxa de tast Vi negre Qualitat Composicio Tast Degustacio Zinfandel |
Localització | C 4/98 |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Hacia la objetividad en la cata de color |
Autor | ORTEGA, A. P. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Analisi sensorial Degustacio Color Tast Vi |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; La fisiologia de la respuesta sensorial humana al vino |
Autor | THORNGATE, J.H. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tast Degustacio Analisi sensorial Vi Aroma Acidesa |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Special Bordeaux 2008. Tous les grands primeurs de Bordeaux au crible 2008 |
Autor | |
Dades Font | Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Mai 2009 - V: - N: 531, Pg: 67-98 |
Descriptors | Vi Bordeaux Bordeus Tast de vins Degustacio |
Títol | Special Le Millesime 2010 |
Autor | GERBELLE, A. MAURANGE, P. POELS, O. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Juin 2011 - V: - N: 552, Pg: 40-240 |
Descriptors | Campanya 2010 Degustacio Fran?a |
Títol | Sur la mineralite dans la degustation des vins |
Autor | SILVESTRE, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 53-56 |
Descriptors | Mineralitzacio Degustacio Tast de vins Vi Mineral |
Títol | Taste Thresholds and their Estimation |
Autor | BALDY, M. W. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 26 - 1994 - V: - N: 6, Pg: 3-9 |
Descriptors | Tast Degustacio Vi |
Títol | Tasting Argentine Malbec and Torrontes Wines in Mendoza |
Autor | WILEN, B. |
Dades Font | American Wine Society ISSN: 0364-698X - July-August 2007 - V: 39- N: 2, Pg: 44-47 |
Descriptors | Vi Degustacio Mendoza Argentina Malbec |
Títol | Technical notes: The aromatic balance index. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 6-9 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Tast Degustacio Aroma Fitxa de tast |
Localització | C 6/26 |
Títol | The inquiry: Chemo-sensorial analysis. Nobile di Montepulciano fattoria del Cerro riserva 1985 feldmarschall tiefenbrunner 1988. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | The observatory: dynamic organoleptic analysis: Pinot Bianco 1988 Franz Haas |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 27-29 |
Descriptors | Vi Pinot blanc Analisi Avaluacio sensorial Degustacio Tast Gust Fitxa de tast Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Theme tasting: 1988 chardonnay fermented and/or matured in barrique. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1992 - V: - N: 1, Pg: 10-23 |
Descriptors | Chardonnay Vi Analisi sensorial Tast Fitxa de tast Degustacio Analisi Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Tomographie laser appliquee a la degustation du champagne et des vins effervescents: mise en evidence du role invisible de l'effervescence, La |
Autor | LIGER-BELAIR, G. VILLAUME, S. CONREUX, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 21-24 |
Descriptors | Champagne Xampany Degustacio Vi Bombolles Gas Laser Tomografia |
Títol | Torredembarra sabe a cerveza |
Autor | PEDREREOL, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 9 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Cervesa Fires Torredembarra Degustacio Promocio |
Localització | C 25/40 |
Títol | Tourisme fran?ais. L'ineluctable ascension du vin dans le tourisme fran?ais |
Autor | WA., C. TI., N. SI., S. [et al.] |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 18-31 |
Descriptors | Fran?a Turisme vitivinicola Turisme Turisme enologic Enoturisme Regions viticoles Degustacio Tast de vins Viticultura |
Títol | Un outil de travail fondamental |
Autor | MAUPIN, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 24-25 |
Descriptors | Vi Tast Gust Degustacio |
Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |
Títol | Vermentino. Le mano a mano |
Autor | CASAMAYOR, P. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 164-167 |
Descriptors | Vi Fran?a Degustacio Vi mediterrani |
Títol | Vertical tasting: Ronco del Re castelluccio. |
Autor | |
Dades Font | The taster of wine - maig 1993 - V: - N: 1, Pg: 24-26 |
Descriptors | Vi Sauvignon blanc Analisi sensorial Tast Degustacio Fitxa de tast Gust Marques |
Localització | C 6/26 |
Títol | Verticale Terre de Trias. La force de l?ocean |
Autor | SALAMA, R. |
Dades Font | La revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Septembre 2007 - V: - N: 514, Pg: 172 |
Descriptors | Vi Degustacio |
Títol | Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino. |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 23 P. |
Descriptors | Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler |
Localització | DO F |
Títol | Vins de table. Le bazar aux raret?s |
Autor | GERBELLE, A. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7615 - Novembre 2007 - V: - N: 516, Pg: 72-76 |
Descriptors | DEgustacio Tast Vi Fran?a Vi de taula |
Títol | Voyage au coeur d'une flute de champagne |
Autor | LIGER-BELAIR, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 12-16 |
Descriptors | Cava Servir el cava Escuma Degustacio Bombolles Gas carbonic |