Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
TEISSEDRE, P.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Effect of Chardonnay white wine enriched in polyphenols on diabetic rats models
Autor TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 304-312
Descriptors Chardonnay Vi blanc Polifenols Diabetics
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Les produits de levure. Application au collage du vin rouge
Autor ITURMENDI, N.   MOINE, V.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Vi rosat Proteines Clarificacio

Títol Red wine phenolic compounds reduce plasma lipids and apolipoprotein B, and prevent early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic golden syrian hamsters
Autor AUGER, C.   CAPORICCIO, B.   LANDRAULT, N.   LAURENT, C.   CROS, G.   BESAN?ON, P.   ROUANET, J.M.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Compostos fenolics Arteriosclerosi aortica Hamsters
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Variation in the profile and content of anthocyanins in wines made from Cabernet Sauvignon and hybrid grapes
Autor BURNS, J.   LANDRAULT, N.   MULLEN, W.   TEISSEDRE, P.L.   LEAN, M.E.J.   CROZIER, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Antocianins Vi Cabernet sauvignon Raim Hibrids
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Vin, nutrition, sante. 1-Le french paradox, 20 ans apres: bilan des connaisances acquises. Definition d'une consaommations modere de vin
Autor TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Mai-Juin 2013 - V: - N: 258, Pg: 2-11
Descriptors Comportament del consumidor Consum de vi Vi Salut Consum moderat Diabetes Antioxidants Cancer