Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Qualitat sensorial del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Calidad del vino depende de la eleccion de los tratamientos, La. Jornada tecnica de calidad en Riojaforum
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1632-1634
Descriptors Logro?o Logronyo Rioja Jornades Congressos Vi Fungicides Vinya Cultiu de la vinya Qualitat del raim Elaboracio de vi OIV Office International de la Vigne et du Vin Qualitat sensorial Qualitat sensorial del vi Seguretat alimentaria Contaminants Fitosanitaris Dosificacio 2007

Títol Importance de l'humidite du sol sur les equilibres vegetatifs et productifs des vignes et sur la qualite sensorielle des vins
Autor CALO, A.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral presentations: flavour development and vineyard management practices, Pg: 153-162
Descriptors Humitat Sol Equilibri vegetatiu Qualitat sensorial del vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of the cultivar-environment internation on sensoriel quality of wines in Italy
Autor COSTACURTA, A.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section viticulture: viticulture and the consumer- N: Oral practices: flavour development and vineyarda management practices, Pg: 163-174
Descriptors Cultiu Qualitat sensorial del vi Italia
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Pratique de l'analyse sensorielle des vins sous assurance qualite (norme ISO 17025). Application a la reconnaissance de defauts
Autor SALAGOITY, M.H.   LAGREZE, C.   GAYE, J.   DOMEC, A.   MEDINA, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 48-50
Descriptors Analisi sensorial ISO 17025 Qualitat sensorial del vi Degustacio