Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CABAROGLU, T.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Effect of fining treatments on the aromatic potential of white wines from Muscat Ottonel and Gewirztraminer cultivars
Autor CABAROGLU, T.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.   GUNATA, Z.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 2003 - V: 23- N: 3, Pg: 411-424
Descriptors Aroma Vi blanc Compostos volatils Potencial aromatic Clarificacio Glicosids Gewurztraminer

Títol Wine flavor enhancement through the use of exogenous fungal glycosidases
Autor CABAROGLU, T.   SELLI, S.   CANBAS, A.   LEPOUTRE, J.P.   GUNATA, Z.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - 2003 - V: - N: 33, Pg: 581-587
Descriptors Gust Vi Glicosidasa Aroma Precursor glicosidic
Localització C 17/32