Registres trobats: 3
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky |
Autor | SALO, P. NYKANEN, L. SUOMALAINEN, H. |
Dades Font | Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398 |
Descriptors | Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky |
Localització | C 17/30 |
Títol | Uber dic biogen amine der weine |
Autor | SUOMALAINEN, H. PUPUTTI, E. |
Dades Font | Mitteilungen : Rebe-Wein-Obstau und Fruechteverwertung VOL 19 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 184-192 |
Descriptors | Vi blanc Amines biogenes Riesling Bordeus Borgonya Vi negre Cromatografia de gasos Amines volatils Analisi dimensional Bordeaux Bourgogne |
Localització | C 4/104 |