Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Artificial

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aplicaciones de la vision artificial en viticultura (I)
Autor BLASCO, J.   DIAGO, M.P.   ROVIRA MAS.   [et al.]  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2014 - V: - N: 376, Pg: 42-46
Descriptors Monitoritzacio Vinya Rendiment Robotica Visi? artificial Estimacio Estimacio del rendiment

Títol Controle de la methode Schneyder & Pluhar pour le dosage de l?acide tartrique
Autor NIKOVA, Z  
Dades Font FV - abril 1966 - V: - N: 201, Pg: 2 p.
Descriptors Metode Schneyder i Pluhar Acid tartric Acid tartaric Vi Artificial Frau Determinacio
Localització FV 201

Títol Estudi de la incidencia de la radioactivitat artificial en els vins de Catalunya despres de l'accident de Txernobil
Autor MINGUEZ, S.   GARCIA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1990 - V: - N: 17, Pg: 20-29
Descriptors Vi Catalunya Radioactivitat Txernobil

Títol La vision artificial en el control de calidad en bodegas
Autor DIEZ MARTINEZ DE LAHIDALGA, A.   GUERETA NAZABAI, R.   HILERA CRESPO, R.   ELEJALDE CARAVACA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1999 - V: - N: 64, Pg: 38-42
Descriptors Control de qualitat Tecnologia Celler Embotellament

Títol Nuevo sistema olfativo artificial para la clasificacion sensorial de aceites de oliva virgenes
Autor ESCUDEROS, M.E.   SANCHEZ, S.   JIMNEZ, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 44-48
Descriptors Sistema olfactiu artificial Classificacio sensorial Oli d'oliva verge Sensor Sensor de quarz Aroma

Títol Odor thresholds and relative intensities of volatile aroma components in an artificial beverage imitating whisky
Autor SALO, P.   NYKANEN, L.   SUOMALAINEN, H.  
Dades Font Journal of food science ISSN: 0022-1147 - 1972 - V: 37- N: , Pg: 394-398
Descriptors Compostos volatils Aroma Begudes alcoholiques Artificial Whisky
Localització C 17/30

Títol Polinizacion artificial en olivo. Recoleccion de polen
Autor PINILLOS VILATORO, V.   CUEVAS GONZALEZ, J.  
Dades Font Agricultura. Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2006 - V: LXXV- N: 885, Pg: 418-424
Descriptors Pol?linitzacio Olivera Pol?linitzacio artificial Pol?len

Títol Rapid identification of Streptococcus and Enterococcus species using diffuse reflectance-absorvance Fourier transform infrared spectroscopy and artificial neural networks
Autor GOODACRE, R.   TIMMINS, E.M.   ROONEY, P.   ROWLAND, J.J.   KELL, D.B.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 140 - 1996 - V: - N: , Pg: 233-239
Descriptors Espectroscopia FTIR Streptococcus Enterococcus Quimiometria
Localització C 12/112

Títol Recherche de la saccharine, de la dulcine et du cyclamate dans le vin par chromatographie en couche mince.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 300, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarina Cromatografia en capa fina CCF Ciclamat Dulcina Edulcorant Vi Artificial
Localització FV 300

Títol Recherche des colorants artificiels dans le vin. Essais comparatifs des differentes methodes proposees.
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 356, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Colorants Color Artificial Sintetic Identificacio
Localització FV 356

Títol Sistema de vision artificial para control de calidad de las aplicaciones fitosanitarias sobre vi?a en espaldera
Autor PORRAS SORIANO, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 16-28
Descriptors Coure fitosanitari Deposicio Paper hidrosensible Pulveritzacio Control de qualitat Qualitat