Registres trobats: 4
Títol | Recherche chromatographique des acides monobromacetique et monochloracetique dans les vins |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - maig 1966 - V: - N: 203, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid monocloracetic Acid monobromacetic Vi Determinacio Cromatografia |
Localització | FV 203 |
Títol | Recherche des colorants artificiels dans le vin. Essais comparatifs des differentes methodes proposees. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 356, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Colorants Color Artificial Sintetic Identificacio |
Localització | FV 356 |
Títol | Separation et recherche du P-4000 (1-N-PROPOXY-2-AMINO-4NITROBENZENE), de la saccharine, de la dulcine (P- ETHOXYPHENYLUREA) et du Cyclamate dans les vins. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1970 - V: - N: 352, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi P 4000 Ciclamat Sacarina Dulcina Edulcorant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 352 |
Títol | Separation et recherche du succharyl (cyclohexylsulfamates) et de la saccharine dans les vins et autres boissons par chromatographie en couche mince. |
Autor | TERCERO, C. |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 277, Pg: 5 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Vi Sacarina Edulcorant Sucaril Determinacio |
Localització | FV 277 |