Registres trobats: 4
Títol | Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. REGO MARTINEZ, F. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36 |
Descriptors | Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons |
Títol | Estudio comparativo de ocho variedades tintas de la denominacion de origen Ribeiro |
Autor | SOTO VAZQUEZ, E. , RIO SEGADE, S. REGO MARTINEZ, F. DIAZ LOSADA, E. QUEIMADELOS DIAZ, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 30-35 |
Descriptors | Estudi comparatiu Varietats negres Ribeiro DO |
Títol | Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion |
Autor | CORTES DIEGUEZ, S. DIAZ LOSADA, E. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41 |
Descriptors | Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi |
Títol | Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia |
Autor | DIAZ LOSADA, E. RIO SEGADE, S. CORTES DIEGUEZ, S. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45 |
Descriptors | Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim |