Registres trobats: 6
Títol | Analisis sensoriale |
Autor | UBIGLI, M. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 2, Pg: 11-26 |
Descriptors | Analisi sensorial |
Localització | C 20/20 |
Títol | I componenti volatili del vino nota 5: frazione acida |
Autor | CARNACINI, A. et al. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: - N: , Pg: 106-112 |
Descriptors | Compostos volatils Vi Fraccio acida |
Localització | C 19/58 |
Títol | I costituenti della grappa di moscato |
Autor | STEFANO, R. Di |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: - N: 28, Pg: 41-48 |
Descriptors | Most Raim Constituents |
Localització | C 19/133 |
Títol | L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini |
Autor | STEFANO, R. DI |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi |
Localització | C 19/48 |
Títol | La produzione di vini diversi dalla stessa uva |
Autor | STEFANO, R. Di et al. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1987 - V: - N: , Pg: 19-28 |
Descriptors | Vi Raim Produccio |
Localització | C 21/68 |
Títol | Variazione del tenore in esteri nel vino |
Autor | CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Vini d?Italia - 1986 - V: 28- N: 6, Pg: 29-34 |
Descriptors | Esters Vi Variacio |
Localització | C 20/21 |