Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Parametres enologics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Comparacion de parametros enologicos. Proceso efectuado en vinos de variedades de uva tinta cultivadas en Castilla-La Mancha
Autor SANCHEZ PALOMO, E. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 30-34
Descriptors Parametres enologics Comparacio Varietats Raim negre Castella - la Manxa Castilla la Mancha

Títol Contribucion al estudio de los principales parametros enologicos de los vinos tradicionales "Vino de la Tierra de Cangas"
Autor SUAREZ, B. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 32-36
Descriptors Parametres enologics Vi Vino de la tierra de Cangas

Títol Determinacion de aminas biogenas en vinos de las D.O. Jumilla y D.O. Bullas
Autor GIL-MU?OZ, R.   FERNANDEZ-FERNANDEZ, J.I.   MARTINEZ-CUTILLAS, A.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 42-48
Descriptors Amines biogeniques Jumilla DO Bullas DO Vi negre Compostos actius 2006 Analisi enologica Parametres enologics

Títol Efectos de la aplicacion de enzimas pectinoliticas sobre la calidad del vino tinto
Autor REVILLA, I.   GONZALEZ SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1579-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 71-78
Descriptors Enzims pectolitics Aplicacio Qualitat Vi negre Fenols Families fenoliques Parametres enologics Paramentres enologics

Títol Enological Parameters and Pattern Recognition Methods in the Geographic Differentiation of Spanish Red Wines
Autor TAPIAS, R.M. et al.  
Dades Font American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 3, Pg: 195-201
Descriptors Parametres enologics Vi negre Espanya
Localització C 19/122

Títol Oxidacion controlada de la variedad Sauvignon Blanc: resistencia al paredamiento, parametros enologicos y sensoriales
Autor NIETO, J.M.   CASTRO, R.   BARROSO, C.   ARAGON, S.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 307-320
Descriptors Oxidacio controlada Sauvignon blanc Parametres enologics Parametres sensorials
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico
Autor DIAZ, C.   CONDE, J.E.   CLAVERIE, C.   DIAZ, E.   PEREZ TRUJILLO, J.P.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150
Descriptors Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica

Títol Perfil enologico y distribucion de cepas de levadura de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid
Autor HIDALGO, P.   FERNANDEZ, K.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 121-126
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Parametres enologics Diversitat Distribucio geografica Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen