Registres trobats: 8
Títol | Comparacion de parametros enologicos. Proceso efectuado en vinos de variedades de uva tinta cultivadas en Castilla-La Mancha |
Autor | SANCHEZ PALOMO, E. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 30-34 |
Descriptors | Parametres enologics Comparacio Varietats Raim negre Castella - la Manxa Castilla la Mancha |
Títol | Contribucion al estudio de los principales parametros enologicos de los vinos tradicionales "Vino de la Tierra de Cangas" |
Autor | SUAREZ, B. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 32-36 |
Descriptors | Parametres enologics Vi Vino de la tierra de Cangas |
Títol | Determinacion de aminas biogenas en vinos de las D.O. Jumilla y D.O. Bullas |
Autor | GIL-MU?OZ, R. FERNANDEZ-FERNANDEZ, J.I. MARTINEZ-CUTILLAS, A. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 42-48 |
Descriptors | Amines biogeniques Jumilla DO Bullas DO Vi negre Compostos actius 2006 Analisi enologica Parametres enologics |
Títol | Efectos de la aplicacion de enzimas pectinoliticas sobre la calidad del vino tinto |
Autor | REVILLA, I. GONZALEZ SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1579-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 71-78 |
Descriptors | Enzims pectolitics Aplicacio Qualitat Vi negre Fenols Families fenoliques Parametres enologics Paramentres enologics |
Títol | Enological Parameters and Pattern Recognition Methods in the Geographic Differentiation of Spanish Red Wines |
Autor | TAPIAS, R.M. et al. |
Dades Font | American journal of enology and viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 3, Pg: 195-201 |
Descriptors | Parametres enologics Vi negre Espanya |
Localització | C 19/122 |
Títol | Oxidacion controlada de la variedad Sauvignon Blanc: resistencia al paredamiento, parametros enologicos y sensoriales |
Autor | NIETO, J.M. CASTRO, R. BARROSO, C. ARAGON, S. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 307-320 |
Descriptors | Oxidacio controlada Sauvignon blanc Parametres enologics Parametres sensorials |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico |
Autor | DIAZ, C. CONDE, J.E. CLAVERIE, C. DIAZ, E. PEREZ TRUJILLO, J.P. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150 |
Descriptors | Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica |
Títol | Perfil enologico y distribucion de cepas de levadura de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid |
Autor | HIDALGO, P. FERNANDEZ, K. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 121-126 |
Descriptors | Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Parametres enologics Diversitat Distribucio geografica Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen |