Registres trobats: 3
Títol | A new PCR-based method for monitoring inoculated wine fermentations |
Autor | LOPEZ, V. FERNANDES ESPINAR, M.T. BARRIO, E. RAMON, D. QUEROL, A. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2003 - V: - N: 81, Pg: 63-71 |
Descriptors | PCR Fermentacio inoculada Vi blanc Llevats |
Localització | C 17/17 |
Títol | Identificacion y caracterizacion de levaduras vinicas mediante tecnicas moleculares y sus posibles aplcaciones |
Autor | QUEROL, A. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 31-42 |
Descriptors | Llevats vinics Tecniques moleculars Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Modificacio genetica de llevats vinics |
Autor | QUEROL, A. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 16-19 |
Descriptors | Modificacio genetica Llevats vinics Vi Millora genetica |