Registres trobats: 4
Títol | Changes in concentration of juice and must glycosides, including flavor precursors, during primary fermentation |
Autor | WILLIAMS, P. J. LEIGH FRANCIS, I. BLACK, S. |
Dades Font | Proceedings of the fourth international symposium on cool climate oenology and viticulture, 16-20 july 1996 - 1996 - V: - N: , Pg: VI-5--VI-9 |
Descriptors | Concentracio del most Glicosid Fermentacio Precursors del gust Varietats Gust Most |
Localització | C 12/41 |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | New linalool derivatives in muscat of Alexandria grapes and wines |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 1137-1139 |
Descriptors | Most Vi Moscatell d'Alexandria Analisi Composicio Aroma Linalool |
Localització | C 3/151 |
Títol | The development and use of a rapid analytical technique for estimation of free and potentially volatile monoterpene flavorants of grapes |
Autor | DIMITRIADIS, E. WILLIAMS, P. J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 66-71 |
Descriptors | Components volatils Vi Analisi Terpens Aroma Color Envelliment Moscatell d'Alexandria |
Localització | C 2/99 |