Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Autenticitat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol Analyse des vinaigres de vins espagnols. Controle de leur authenticite.
Autor LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 450, Pg: 1 p.
Descriptors Control de qualitat Espanya Autenticitat Vinagre Acidesa Determinacio Extracte
Localització FV 450

Títol Analyse et controle de qualite du vin par spectrometrie proche et moyen infrarouge
Autor MEURENS, M.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 946, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Analisi Control de qualitat Espectrometria Composicio Autenticitat Frau
Localització FV 946

Títol Anion chlore et sodium dans les vins. Problemes poses aux echanges internationaux
Autor SALAHA-MOUTSOPOULOU, M.J.   VOUDOURI-TSOUKALA, M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 888, Pg: 25 p.
Descriptors Clor Sodi Vi Most Certificacio Autenticitat Grecia Australia Argentina Zones viticoles Control de qualitat Clorur Analisi Composicio Moscatell d'Alexandria Raim Varietats
Localització FV 888

Títol Authentification des vins et des produits de la vigne par utilisation conjointe des analyses elementaire et isotopique
Autor MARTIN, G.   ZHANG, .   DAY, M.   LEES, M.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 917, Pg: 13 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Productes enologics Autenticitat Frau Analisi isotopica Analisi quimica Control de qualitat Composicio Raim Most Isotop Fran?a
Localització FV 917

Títol Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines.
Autor OOGHE, W.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p.
Descriptors Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a
Localització FV 832

Títol El sector oleicola avanza gracias a las nuevas tecnologias que mejoran el procesado, el analisis y la comercializacion.
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 72-88
Descriptors Oli d'oliva verge Oli d'oliva Sector oli Gens Olivera Control de la produccio Adulteracio Autenticitat Consejo Oleicola Internacional COI Automatitzacio i control de processos Investigacio i desenvolupament

Títol Methode de recherche de l'acide acetique synthetique dans les vinaigres de vin en vue de determiner la fraude.
Autor FEDUCHY, E.  
Dades Font FV - maig 1972 - V: - N: 416, Pg: 2 p.
Descriptors Frau Vinagre Acid carboxilic Sintetic Determinacio Polarografia Autenticitat
Localització FV 416