Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aerobic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Aerobic biotreatment of winery and other agroindustrial effluents
Autor DUARTE, J.C. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 359-362
Descriptors Biotractament aerobic Oli d'oliva Aigua Residus Celler Enologia Efluents vitivinicoles Residus d'oli d'oliva Agricultura
Localització 504.05 GES

Títol Aerobic treatment of winery wastewater utilizing new aeration technology
Autor MEYER, R.M.   MAZZEI, A.L   MULLIN, J.R.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 353-356
Descriptors Tractament aerobic Aigues residuals Celler Enologia Efluents vitivinicoles Residus
Localització 504.05 GES

Títol Comparison of anaerobic treatment alternatives for brandy distillery process water
Autor CHROBAK, R.S.   RYDER, R.A.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 217-223
Descriptors Tractament anaerobic Aerobic Anaerobic Brandi Destil.leria Aigua Residus Aigues residuals Aplicacions
Localització 504.05 GES

Títol Degradation of wine destillery wastewaters by the combination of aerobic biological treatment with chemical oxidation by Fenton's reagent
Autor BELTRAN DE HEREDIA, J, ET AL.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 269-276
Descriptors Tractament biologic Tractament aerobic Oxidacio Aigues residuals Efluents vitivinicoles Oxidacio quimica Vinasses
Localització 504.05 GES

Títol Tratamiento de las aguas residuales de destilerias de vino mediante un proceso combinado de lodos activos y oxidacion quimica
Autor BELTRAN de HEREDIA ALONSO, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 55-59
Descriptors Aigues residuals Destil.leria Vi Fenton Aerobic Oxidacio quimica Llot actiu Fang