Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FAVAREL, J.L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Etude de la maceration prefermentaire a chaud
Autor FEILHER, C.   FAVAREL, J.L.   DURAND, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 17-20
Descriptors Fermentacio Maceracio prefermentativa Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae
Autor RAMON-PORTUGAL, F.   SEILLER, I.   TAILLANDIER, P.   FAVAREL, J.L.   NEPVEU, F.   STRHAIANO, P.  
Dades Font Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240
Descriptors Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic
Localització C 15/67

Títol Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus
Autor FAVAREL, J.L.   FEILHES, C.   DAVAUX, F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34
Descriptors Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio

Títol Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse
Autor PIC, L.   FAVAREL, J.L.   DEBAUD, A.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8
Descriptors Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Tecnica alternativa a la utilitzacio de les botes de roure
Autor DAVAUX, F.   FAVAREL, J.L.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 8-12
Descriptors Botes de roure Vi Tecniques alternatives Crian?a