Registres trobats: 5
Títol | Etude de la maceration prefermentaire a chaud |
Autor | FEILHER, C. FAVAREL, J.L. DURAND, S. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 17-20 |
Descriptors | Fermentacio Maceracio prefermentativa Vinificacio Elaboracio de vi |
Títol | Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae |
Autor | RAMON-PORTUGAL, F. SEILLER, I. TAILLANDIER, P. FAVAREL, J.L. NEPVEU, F. STRHAIANO, P. |
Dades Font | Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240 |
Descriptors | Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic |
Localització | C 15/67 |
Títol | Mise en oeuvre des techniques de chauffage de la vendange et des conditions de preparation des jus |
Autor | FAVAREL, J.L. FEILHES, C. DAVAUX, F. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 29-34 |
Descriptors | Collita Tecniques Escalfament Termotractament Clarificacio Termovinificacio |
Títol | Stabulation a chaud des jus blancs et roses: une nouvelle pratique prometteusse |
Autor | PIC, L. FAVAREL, J.L. DEBAUD, A. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 2-8 |
Descriptors | Microbiologia Proteines Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat |
Títol | Tecnica alternativa a la utilitzacio de les botes de roure |
Autor | DAVAUX, F. FAVAREL, J.L. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 8-12 |
Descriptors | Botes de roure Vi Tecniques alternatives Crian?a |