Registres trobats: 5
Títol | Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62 |
Descriptors | Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria |
Títol | Control de proceso y producto en la elaboracion de productos de panaderia congelados |
Autor | ALBERDI, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 157-165 |
Descriptors | Panificacio Control de processos Elaboracio Congelats Pa Brioixeria |
Títol | Nueva tecnica revolucionaria para procesar congelados |
Autor | IRIS (INNOVACIO I RECERCA INDUSTRIAL I SOSTENIBLE) |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 46-47 |
Descriptors | Ultrasons d'alta intensitat Sector alimentari Congelats Consum Energia |
Títol | Sector congelados. Sanos y rapidos de preparar |
Autor | ALIMENTACION, EQUIPOS Y TECNOLOGIA |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 40-43 |
Descriptors | Congelats Aliments |
Títol | Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred |