Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Qualitat alimentaria

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol ?Nuevo orden alimentario, Un?
Autor CONTRERAS, J.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45
Descriptors Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius

Títol Abordar de manera integral la seguridad alimentaria es el unico metodo para anticiparse a los riesgos fisicos, quimicos y biologicos de los alimentos
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 44-59
Descriptors Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Salut publica Legislacio alimentaria ISO 22000

Títol Adaptacion de nuevos avances en deteccion microbiologica
Autor BILBAO, A.   BERGANZA, J.   VERDOY, D.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 56-61
Descriptors Seguretat alimentaria Avaluacio microbiologica Control microbiologic Industria agroalimentaria Qualitat Qualitat alimentaria

Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Alimentos con calidad conocida en Catalu?a, Los
Autor ORIGEN LA REVISTA DEL SABOR RURAL  
Dades Font Origen, la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2007 - V: IV- N: 26, Pg: 34-41
Descriptors Aliments Qualitat Qualitat alimentaria Catalunya Industria agroalimentaria Productes Productes alimentaris Denominacions d'origen

Títol Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62
Descriptors Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria

Títol Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo?
Autor GOMEZ ESCALADA, R.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117
Descriptors Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria

Títol Calidad alimentaria: un elemento diferenciador y una herramienta de competitividad para la industria
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 26-33
Descriptors Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Sistema de gestio de la qualitat Sector agroalimentari Sector vitivinicola Legislacio

Títol Calidad y seguridad alimentaria: una responsabilidad compartida al servicio de la salud publica y el desarrollo del sector
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2009 - V: - N: 401, Pg: 36-55
Descriptors Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Analisi de riscos Biosensor Legislacio Control de processos

Títol Certificaciones de gestion de calidad y ambiental en la industria alimentaria
Autor GONZALEZ CAMACHO, P.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 94, Pg: 82-89
Descriptors Industria alimentaria Qualitat Qualitat alimentaria Qualitat ambiental

Títol Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion
Autor BERNI, A.   ESTRANY, F   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73
Descriptors Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus

Títol Evolucion de los sistemas de control agroalimentario
Autor GAMON VILA, M.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Espanya Intoxicacio Control de qualitat Unio Europea Europa Laboratori de referencia Tecniques analitiques Contaminants Residus fitosanitaris Legislacio alimentaria Additius alimentaris Conservant Vi Oli Panel de degustacio Decret 227/2008

Títol Fertilizacion, sostenibilidad y calidad alimentaria
Autor BOSCH SERRA, A.D.   BOIXADERA LLOBET, J.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - 2006 - V: - N: 107 Extraordinario 2006, Pg: 7-12
Descriptors Qualitat alimentaria Competitivitat Fertilitzacio Sostenibilitat

Títol Integracion de metodos de analisis rapidos y TICs para la mejora de la calidad y seguridad de los alimentos
Autor BILBAO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 94-98
Descriptors Metodes d'analisi Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Tecnologies de la informacio i la comunicacio

Títol La actividad de la Entidad Nacional de Acreditacion: factor de confianza para la industria alimentaria
Autor ENAC  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 72-75
Descriptors ENAC Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Certificacions Acreditacio Industria alimentaria

Títol La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control
Autor VAZQUEZ-ARAUJO, L.   ALLES PINZON, A.   CARBONELL-BARRICHINA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48
Descriptors Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat

Títol La certificacion de personas en el ambito alimentario. Una respuesta a la seguridad alimentaria
Autor V.V.A.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 81-87
Descriptors Certificacio Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Higiene Normativa

Títol La contribucion de los fertilizantes a la produccion y calidad de los alimentos
Autor CRUZ, A. De la   GARCIA SERRANO, P.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2012 - V: 81- N: 955, Pg: 668-670
Descriptors Fertilitzant Produccio Aliments Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Nitrogen Fosfor Potassi Micronutrients Nutricio Sostenibilitat

Títol La seguridad y la calidad son las bases de la confianza de los consumidores en los productos alimentarios adqueridos
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2012 - V: - N: 432, Pg: 28-45
Descriptors Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Unio Europea Legislacio alimentaria Certificacio

Títol La utilizacion de sensores basados en la espectroscopia dielectrica como una buena herramienta para asegurar la calidad y la seguridad alimentaria
Autor BALAGUER, N.   VELAZQUEZ-VARELA, J.   TRAFFANO-SCHIFFO, M.V.   CASTRO GIRALDEZ, M.   FITO, P.J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 47-51
Descriptors Espectroscopia Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria

Títol Mel-Mellis. Un proyecto para defender la apicultura espa?ola
Autor VARONA, D.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 26-28
Descriptors Mel Apicultura Zones apicoles Espanya Projecte Mel-Mellis Projecte agroindustrial Projecte de millora Abelles Qualitat Qualitat alimentaria

Títol Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas
Autor ROCA, S.   MONTES, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53
Descriptors Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio

Títol Nuevos avances en deteccion y eliminacion de patogenos para garantizar la seguridad de los alimentos
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 26-43
Descriptors Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Patogens Normes Contaminacio bacteriana Qualitat alimentaria Normes ISO

Títol Potencial de bacterias lacticas aisladas de ecosistemas vinicos para degradar aminas biogenas
Autor GARCIA-RUIZ, A.   GONZALEZ-ROMPINELLI, E.   CUEVA, C.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 52-55
Descriptors Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Vi Amines biogenes Degradacio Bacteris lactics Vinificacio Toxicitat

Títol Seguretat alimentaria i vi
Autor
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 3
Descriptors Seguretat alimentaria Vi Qualitat alimentaria Control Proces tecnologic Produccio vitivinicola

Títol Trazabilidad en los alimentos
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge

Títol agricultores ante las regulaciones fitosanitarias y las demandas de los mercados en materia de seguridad alimentaria, Los
Autor MATEOS GARCIA, C.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2007 - V: - N: 192, Pg: 16-18
Descriptors Agricultura Unio Europea Productes fitosanitaris Seguretat alimentaria Produccio Qualitat alimentaria Mercat