Registres trobats: 27
Títol | ?Nuevo orden alimentario, Un? |
Autor | CONTRERAS, J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45 |
Descriptors | Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius |
Títol | Abordar de manera integral la seguridad alimentaria es el unico metodo para anticiparse a los riesgos fisicos, quimicos y biologicos de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 44-59 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Salut publica Legislacio alimentaria ISO 22000 |
Títol | Adaptacion de nuevos avances en deteccion microbiologica |
Autor | BILBAO, A. BERGANZA, J. VERDOY, D. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 56-61 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Avaluacio microbiologica Control microbiologic Industria agroalimentaria Qualitat Qualitat alimentaria |
Títol | Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa |
Autor | SELMA, M.V. VALERO, M. FERNDANDEZ, P.S. SALMERON, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89 |
Descriptors | ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Alimentos con calidad conocida en Catalu?a, Los |
Autor | ORIGEN LA REVISTA DEL SABOR RURAL |
Dades Font | Origen, la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2007 - V: IV- N: 26, Pg: 34-41 |
Descriptors | Aliments Qualitat Qualitat alimentaria Catalunya Industria agroalimentaria Productes Productes alimentaris Denominacions d'origen |
Títol | Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62 |
Descriptors | Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria |
Títol | Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo? |
Autor | GOMEZ ESCALADA, R. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117 |
Descriptors | Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria |
Títol | Calidad alimentaria: un elemento diferenciador y una herramienta de competitividad para la industria |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 395, Pg: 26-33 |
Descriptors | Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Sistema de gestio de la qualitat Sector agroalimentari Sector vitivinicola Legislacio |
Títol | Calidad y seguridad alimentaria: una responsabilidad compartida al servicio de la salud publica y el desarrollo del sector |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2009 - V: - N: 401, Pg: 36-55 |
Descriptors | Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Analisi de riscos Biosensor Legislacio Control de processos |
Títol | Certificaciones de gestion de calidad y ambiental en la industria alimentaria |
Autor | GONZALEZ CAMACHO, P. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 94, Pg: 82-89 |
Descriptors | Industria alimentaria Qualitat Qualitat alimentaria Qualitat ambiental |
Títol | Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion |
Autor | BERNI, A. ESTRANY, F OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73 |
Descriptors | Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus |
Títol | Fertilizacion, sostenibilidad y calidad alimentaria |
Autor | BOSCH SERRA, A.D. BOIXADERA LLOBET, J. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - 2006 - V: - N: 107 Extraordinario 2006, Pg: 7-12 |
Descriptors | Qualitat alimentaria Competitivitat Fertilitzacio Sostenibilitat |
Títol | Integracion de metodos de analisis rapidos y TICs para la mejora de la calidad y seguridad de los alimentos |
Autor | BILBAO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 94-98 |
Descriptors | Metodes d'analisi Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Tecnologies de la informacio i la comunicacio |
Títol | La actividad de la Entidad Nacional de Acreditacion: factor de confianza para la industria alimentaria |
Autor | ENAC |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 72-75 |
Descriptors | ENAC Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Certificacions Acreditacio Industria alimentaria |
Títol | La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control |
Autor | VAZQUEZ-ARAUJO, L. ALLES PINZON, A. CARBONELL-BARRICHINA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48 |
Descriptors | Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat |
Títol | La certificacion de personas en el ambito alimentario. Una respuesta a la seguridad alimentaria |
Autor | V.V.A.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 81-87 |
Descriptors | Certificacio Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Higiene Normativa |
Títol | La contribucion de los fertilizantes a la produccion y calidad de los alimentos |
Autor | CRUZ, A. De la GARCIA SERRANO, P. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2012 - V: 81- N: 955, Pg: 668-670 |
Descriptors | Fertilitzant Produccio Aliments Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Nitrogen Fosfor Potassi Micronutrients Nutricio Sostenibilitat |
Títol | La seguridad y la calidad son las bases de la confianza de los consumidores en los productos alimentarios adqueridos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2012 - V: - N: 432, Pg: 28-45 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Unio Europea Legislacio alimentaria Certificacio |
Títol | La utilizacion de sensores basados en la espectroscopia dielectrica como una buena herramienta para asegurar la calidad y la seguridad alimentaria |
Autor | BALAGUER, N. VELAZQUEZ-VARELA, J. TRAFFANO-SCHIFFO, M.V. CASTRO GIRALDEZ, M. FITO, P.J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 47-51 |
Descriptors | Espectroscopia Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria |
Títol | Mel-Mellis. Un proyecto para defender la apicultura espa?ola |
Autor | VARONA, D. |
Dades Font | Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre 2007 - V: IV- N: 27, Pg: 26-28 |
Descriptors | Mel Apicultura Zones apicoles Espanya Projecte Mel-Mellis Projecte agroindustrial Projecte de millora Abelles Qualitat Qualitat alimentaria |
Títol | Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas |
Autor | ROCA, S. MONTES, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53 |
Descriptors | Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio |
Títol | Nuevos avances en deteccion y eliminacion de patogenos para garantizar la seguridad de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 26-43 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Patogens Normes Contaminacio bacteriana Qualitat alimentaria Normes ISO |
Títol | Potencial de bacterias lacticas aisladas de ecosistemas vinicos para degradar aminas biogenas |
Autor | GARCIA-RUIZ, A. GONZALEZ-ROMPINELLI, E. CUEVA, C. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 52-55 |
Descriptors | Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Vi Amines biogenes Degradacio Bacteris lactics Vinificacio Toxicitat |
Títol | Seguretat alimentaria i vi |
Autor | |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 3 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Vi Qualitat alimentaria Control Proces tecnologic Produccio vitivinicola |
Títol | Trazabilidad en los alimentos |
Autor | ARADILLA, D. ESTRANY, F. OLIVER, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge |
Títol | agricultores ante las regulaciones fitosanitarias y las demandas de los mercados en materia de seguridad alimentaria, Los |
Autor | MATEOS GARCIA, C. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Octubre 2007 - V: - N: 192, Pg: 16-18 |
Descriptors | Agricultura Unio Europea Productes fitosanitaris Seguretat alimentaria Produccio Qualitat alimentaria Mercat |