Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gluten

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol A rheological study of the role of water in wheat gluten functionality
Autor ELIE, U.   LE GRYS, G.A.  
Dades Font ISSN: 981-00-0949-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 120-124
Descriptors Humitat Gluten Viscositat Farina
Localització C 12/77

Títol El gluten de trigo como clarificante de mostos y vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4477-4488
Descriptors Gluten Clarificant Most Vi Filtracio Centrifugacio Vi blanc

Títol Elaboracion de productos para enfermos celiacos
Autor GOMEZ, M.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2005 - V: - N: 365, Pg: 40-45
Descriptors Productes Produccio Fabricacio Celiacs Gluten Panificacio

Títol Metodo cuantitativo para el analisis de gluten en alimentos mediante el uso del anticuerpo R5
Autor ROMERO GONZALO, C.   POLO MARTINEZ, E.   VENTEO MORENO, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 113-119
Descriptors Celiacs Gluten Prolamines Anticos monoclonal R5 Assaig Elisa

Títol Metodo de deteccion de gluten en superficies
Autor SIGLEZ, M.A.   CEBOLLA, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 67-70
Descriptors Celiacs Gluten Industria alimentaria Seguretat alimentaria

Títol Un metodo nuevo para la comprobacion de productos sin gluten
Autor PIVIDORI, M.I.   LAUBE, T.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 82-83
Descriptors Nou metode Comprovacio Productes sense gluten