Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Centrifugacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aceites de oliva de segunda centrifugacion
Autor MORENO ROMERO, M?.V.   ESPINOLA LOZANO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 65-68
Descriptors Oli d'oliva Centrifugacio Segona centrifugacio

Títol Applications de l'osmose inverse et de la centrifugation des vins a l'oenologie
Autor CUENAT, Ph.   LEBEDEFF, J.   ZUFFEREY, E.   KOBEL, D.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1990 - V: - N: 57 (S), Pg: 41-48
Descriptors Vi Osmosi inversa Centrifugacio Enologia Vinicultura
Localització C 15/41

Títol Divulgacion. Pieralisi
Autor ENOLOGOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 34-35
Descriptors Innovacio Equipament Centrifugacio Industria enologica

Títol El gluten de trigo como clarificante de mostos y vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4477-4488
Descriptors Gluten Clarificant Most Vi Filtracio Centrifugacio Vi blanc

Títol Kontinuierliche Traubenentsaftung mittels Zintrifugaltechnik- Dekantertechnologie
Autor DORR, W.   HUHN, T.   HAMATSCHEK, J.   BERNATH, K.   PFLIEHINGER, M.   BOHM, M.   WACHTLER, E.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 557-574
Descriptors Concentracio Suc de raim Centrifugacio Decantacio
Localització 663.2 SYM

Títol Quality improvement in winemaking by means of sediment-poor must production and efficient sediment removal in wine development via centrifugal separation
Autor PECORONI, S.   HAMATSCHEK, J.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 99-113
Descriptors Vi Sedimentacio Sediment Separacio Centrifugacio

Títol Tecnologia del procesado del lactosuero
Autor GINER, O.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89
Descriptors Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio