Registres trobats: 3
Títol | Comment eviter les contaminations bacteriennes? |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 56-57 |
Descriptors | Contaminacio bacteriana Charentes pH Vinificacio Estabilitzacio Pineau |
Títol | L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais |
Autor | MICHEL,G. TOUREL, A.L. MONTEL, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42 |
Descriptors | Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces |
Títol | Nuevos avances en deteccion y eliminacion de patogenos para garantizar la seguridad de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2013 - V: - N: 442, Pg: 26-43 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Patogens Normes Contaminacio bacteriana Qualitat alimentaria Normes ISO |