Registres trobats: 78
Títol | Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils |
Títol | Brettanomyces ante fuerzas magneticas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3320, Pg: 1718-1719 |
Descriptors | Brettanomyces Camps magnetics Fermentacio |
Títol | Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903 |
Descriptors | Brettanomyces Lies Maduracio del raim |
Títol | Brettanomyces en uva. Reducir el uso de SO2 |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3293, Pg: 6-7 |
Descriptors | Reduccio Dioxid de sofre Vinificacio Raim Tempranillo Saccharomyces 2007 2008 Llevats Baia Most |
Títol | Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations |
Autor | |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions |
Localització | C 24/104 |
Títol | Brettanomyces et phenols volatis |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-7 |
Descriptors | Fenols volatils Fenols Caracteristiques del vi Estrucutra Vi |
Localització | C 24/321 |
Títol | Brettanomyces y el caracter fenolado de los vinos |
Autor | YERAMIAN, N. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 102, Pg: 14-20 |
Descriptors | Brettanomyces Etilfenol Etilguayacol Prevencio |
Títol | Brettanomyces yeast: Occurrence and Effect on Wine Quality |
Autor | HENICK-KLING, T. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 221-242 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Qualitat del vi |
Títol | Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20 |
Descriptors | Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera |
Títol | Brettanomyces: biodiversite et consequences |
Autor | VINCENT, B. COARER, M. PAIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5 |
Descriptors | Genetica |
Títol | Brettanomyces: biodiversite et consequences |
Autor | VINCENT, B. COARER, M. PAIN, A. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Genetica 2008 Genotip Estudi genetic ADN |
Títol | Brettanomyces: une levure commune sous surveillance |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Brettanomyces |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 42-48 |
Descriptors | Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces Vi negre Produccio viticola Produccio vitivinicola |
Títol | Cask reconditioning: A process for in situ cleaning and removal of Bretanomyces yeast |
Autor | DERKITS, P. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 267-275 |
Descriptors | Llevats Brettanomyces Neteja |
Títol | Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | ARVIK, T. CONTERNO, L. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494 |
Descriptors | Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023 |
Descriptors | Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica |
Títol | Concepto de Rioja Alavesa, El. Actualizacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2008 - V: LXIII- N: 3228, Pg: 1766-1769 |
Descriptors | Mapa de sol Rioja Haro Zones viticoles Zones vitivinicoles Denominacions d'origen Sol viticola 1978 Tempranillo Vinificacio Llevats Schizosaccharomyces Envelliment del vi Brettanomyces Rioja DO Rioja Alavesa |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860 |
Descriptors | Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett |
Títol | Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | CONTERNO, L. ARVIK, T. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506 |
Descriptors | Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46 |
Descriptors | Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi |
Títol | Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388 |
Descriptors | Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats |
Títol | Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481 |
Descriptors | Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida |
Títol | Deteccion de Brettanomyces en vinos tintos mediante medios de cultivo selectivo-diferenciales |
Autor | BENITO, S. PALOMERO, F. MORATA, A. CALDERON, F. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 44-46 |
Descriptors | Brettanomyces dekkera Brettanomyces Vi negre Etilfenol Agents selectius |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Deteccion de Brettanomyces ssp, en vinos de crianza en barrica |
Autor | NAVASCUES, E. RASINES, G. CALDERON, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 304-306 |
Descriptors | Brettanomyces spp. Vi Crian?a Barrica Botes |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en instalaciones de vendimia mediante PCR |
Autor | ALGUACIL, M. FIDALGO, M. JIMENEZ, J. LOZANO, J.I. NEVA, M.A. PERDIGONES, F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 81-85 |
Descriptors | PCR Brettanomyces/Dekkera Llevats Instal.lacions verema |
Títol | Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en vinos tintos mediante el uso de medios selectivo-diferenciales |
Autor | BENITO, S. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 27-31 |
Descriptors | Brettanomyces Dekkera Vi negre Etilfenol Llevats Agents selectius Agents diferencials |
Títol | Deteccion de brettanomyces /dekkera en vinos y material de bodega |
Autor | ROJO, B. CALVO DE LA BANDA, M.T. TORRES, C. RUIZ LARREA, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 301-303 |
Descriptors | Brettanomyces dekkera Deteccio Vi Bodega |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Deteccion e identificacion de Brettanomyces/Dekkera en vinos por tecnicas moleculares |
Autor | MA?ES LAZARO, R. FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 149-150 |
Descriptors | Brettanomyces/Dekkera PCR Vi Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT |
Autor | TORRES, C.T. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55 |
Descriptors | Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa |
Títol | Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. BENITO, S. PALOMERO, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37 |
Descriptors | Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic |
Títol | Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque |
Autor | GROBSON, P. BRUN, D MARTIN, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31 |
Descriptors | Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces |
Títol | El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30 |
Descriptors | Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals |
Títol | Elevage |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17 |
Descriptors | Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat |
Localització | C 24/321 |
Títol | Encubado accidental de hojas. Incidencia de organos verdes en vinificacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2012 - V: - N: 3382, Pg: 1366-1367 |
Descriptors | Organs verds Vinificacio Brettanomyces Fulles Saccharomyces |
Títol | Encubado de organos verdes y desarrollo de Brettanomyces |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrer 2011 - V: - N: 3340, Pg: 198-199 |
Descriptors | Brettanomyces Crian?a |
Títol | Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391 |
Descriptors | Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces |
Títol | Etapes cle du developpement de Brettanomyces bruxellensis pendant la vinification |
Autor | CUTZACH-BILLARD, I. DELAHERCHE, A. COULON, J. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 24-26 |
Descriptors | 2007 Vinificacio Vi Syrah Carignan Metode d'analisi PCR Deteccio |
Títol | Etude de la predominance des bacteries selectioinnees sur la flore contaminante de type Brettanomyces |
Autor | CAUCHY-ALVIN, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 13-14 |
Descriptors | Bacteris Flora Contaminacio Brettanomyces |
Títol | Etude de la repartition de la contamination de la surface interne d'une barrique neuve par Brettanomyces bruxellensis |
Autor | LEAUTE, B. GIBOULOT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 29-30 |
Descriptors | Barrica Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Etude experimentale de l'effet conjoint du dicarbonate de dimethyle (DMDC) et du bisulfite de porassium sur brettanomyces dnas des vins secs |
Autor | PIC, L. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 2-6 |
Descriptors | Brettanomyces Estudi cientific Dicarbonat de dimetil |
Títol | Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France |
Autor | PIC BLATEYRON, L. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17 |
Descriptors | Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric |
Títol | Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un |
Autor | HERNANDEZ, I BARBERO, F. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71 |
Descriptors | Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control |
Títol | Hygiene |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 20-21 |
Descriptors | Desinfeccio Desinfectants Desinfectants quimics Brettanomyces Elaboracio de vi Crian?a |
Localització | C 24/321 |
Títol | Identification and analysis of 4-ethylcatechol in wines with Brettanomyces taint |
Autor | HESFORD, F. et al. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 245-251 |
Descriptors | Brettanomyces Vi 4-ethylcatechol |
Títol | Incidence de differentes techniques d'utilisation des levains malolactiques sur la qualite des vins rouges |
Autor | RENOUF, V. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 2-7 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Coinoculacio Vi Qualitat Qualitat del vi Brettanomyces Vinificacio Llevats malolactics |
Títol | Investigaciones sobre el desarrollo malolactica y posibles interferencias de actividad Brettanomyces |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3108, Pg: 646-648 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Crian?a Desacificacio malolactica |
Títol | L'hybridation in situ couplee a la cytometrie en flux. Une methode de detction rapide et fiable de Brettanomyces dans les vins |
Autor | SERPAGGI, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 24-27 |
Descriptors | Hibridacio Metodes Brettanomyces Vi |
Títol | L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais |
Autor | MICHEL,G. TOUREL, A.L. MONTEL, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42 |
Descriptors | Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces |
Títol | La contaminacion de los vinos por Brettanomyces durante la vinificacion y la crianza: incidencia, deteccion y medios de lucha |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas, efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 87-95 |
Descriptors | Brettanomyces Vinificacio Crian?a Vi Contaminacio Males olors Podors Olor fenolica Llevats Contaminacio |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | La fermentation alcoolique. Une source d'amines biogenes |
Autor | SCHNEIDER, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 38-42 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Amines biogenes Brettanomyces Dekkera Hanseniaspora vineae Torulaspora delbrueckii |
Títol | Le chitosane d'origine fongique. Un nouvel outil de choix pour lutter contre Brettanomyces dans les vins |
Autor | BLATEYRON-PIC, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 27-28 |
Descriptors | Quitosa Brettanomyces |
Títol | Les Brettanomyces traques jusque dans leur ADN |
Autor | RAFFESTIN, V HENOT,B CRACHEREAU, J-CH COULON, J |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 38-39 |
Descriptors | Genetica Tecniques enologiques Analisis genetica ADN Brettanomyces Alteracions organoleptiques |
Títol | Levures indesirables. Des actions efficaces en cas de contamination |
Autor | Cunin, M. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 375, Pg: 69-72 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Prevencio Tractament fisic Filtracio amb membrana Tractament quimic Dicarbonat de dimetil |
Títol | Mejor sistema de cierre, El. Una tarea compleja |
Autor | WHITE, P. J. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 58-59 |
Descriptors | Embotellament Oxidacio Oxidacio quimica Tap Tap de rosca TCA Brettanomyces Tap alternatiu |
Títol | Methodologie de depistage et d?isalement de Brettanomyces sur le raisin: application a l?echelle parcellaire |
Autor | BARBIN, P. STREHAIANO, P. TAILLANDIER, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 57-60 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats |
Títol | Mise en bouteilles et conservation |
Autor | ITV France. |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 18-19 |
Descriptors | Embotellament Conservacio Tractament del vi Vi contaminat Brettanomyces |
Localització | C 24/321 |
Títol | ORIGINALES. Brettanomyces: Mitos y realidades |
Autor | CHATONNET, P. MIRANDA, A. PALACIOS,A. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 44-60 |
Descriptors | Brettanomyces Vi Control Prevencio Higiene enologica Desinfeccio Tractament fisic Etilfenol Dekkera |
Títol | Observaciones en torno a las lias esponjosas |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048 |
Descriptors | Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces |
Títol | Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063 |
Descriptors | Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat |
Títol | Prelevements et analyses pour la recherche de brettanomyces |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 22-23 |
Descriptors | Elaboracio de vi Brettanomyces Analisi Mostres Mostreig |
Títol | Preserver les aromes fruites du vin: nouveaux enjeux la gestion de la fermentation malolactique |
Autor | PILLET, O. DESSUP, E. REMOND, E. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 45-47 |
Descriptors | Vi Aroma Fermentacio malolactica Llevats Brettanomyces |
Títol | Prevencion del riesgo de Brettanomyces a traves de la utilizacion de herramientas analiticas innovadoras y de la gestion rigurosa del proceso de elaboracion. |
Autor | MURAT, M.L. GINDREAU, E. DUMEAU, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 32-36 |
Descriptors | Brettanomyces Enologia Prevencio Raim |
Títol | Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica |
Títol | Quantification de Brettanomyces dans les vins. Developpement et validation d'une methode directe sensible et fiable, par PCR quantitative |
Autor | REMIZE, F. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 32-35 |
Descriptors | Quantificacio Brettanomyces Vi Metodes Validacio PCR Syrah ADN Vi contaminat |
Títol | Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria |
Autor | MCMAHON, H. ZOECKLEIN, B.W. FUGELSANG, K. JASINSKI, Y. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi |
Localització | C 1/86 |
Títol | Rapid detection of viable Brettanomyces in wine |
Autor | ARVIK, T. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 255-263 |
Descriptors | Vi Brettanomyces Deteccio |
Títol | Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40 |
Descriptors | Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc |
Títol | Sobre los despuntados de la vid y la acumulacion de ceras en el hollejo |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3101, Pg: 86-88 |
Descriptors | Brettanomyces Histamina Vi negre Vinya Despuntat Cera |
Títol | Soluciones con ozono en la industria vitivinicola |
Autor | PEREZ CALVO, M. M. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60 |
Descriptors | Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers |
Títol | Supervivencia de Brettanomyces en la fermentacion tumultuosa |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2010 - V: - N: 3326, Pg: 2102-2106 |
Descriptors | Brettanomyces Fermentacio Llevats Saccharomyces |
Títol | Surveiller les Brett, pour les emp?cher de nuire |
Autor | AUBERT, I. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 38-39 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils |
Títol | Un mecanismo natural de defensa de los vinos ante Brettanomyces. La presente hipotesis se plantea a partir del estudio de estas celulas aisladas del vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3127, Pg: 2262-2264 |
Descriptors | Brettanomyces Vi Defensa |
Títol | Un modele de prevention du risque. Brettanomyces |
Autor | CRACHEREAU, J.C. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2006 - V: 29- N: 321, Pg: 42-43 |
Descriptors | Brettanomyces Prevencio |
Títol | Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge |
Autor | I. A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41 |
Descriptors | Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi |
Títol | Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L' |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M. L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi |
Títol | Utilisations pratiques de la cytometrie de flux pour les suivi des levures en oenologie |
Autor | GERBAUX, V. THOMAS, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 8-13 |
Descriptors | Citometria de flux Llevats Brettanomyces Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vi negre Control microbiologic |