Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Brettanomyces

Resultat de la cerca

Registres trobats: 78


Títol Brett' Less. Un logiciel pour maitriser les Bretanomyces
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 48-50
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Brettanomyces Fenols Fenols volatils

Títol Brettanomyces ante fuerzas magneticas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agost 2010 - V: - N: 3320, Pg: 1718-1719
Descriptors Brettanomyces Camps magnetics Fermentacio

Títol Brettanomyces en las lias y maduracion de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3310, Pg: 902-903
Descriptors Brettanomyces Lies Maduracio del raim

Títol Brettanomyces en uva. Reducir el uso de SO2
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2010 - V: LXV- N: 3293, Pg: 6-7
Descriptors Reduccio Dioxid de sofre Vinificacio Raim Tempranillo Saccharomyces 2007 2008 Llevats Baia Most

Títol Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations
Autor
Dades Font Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions
Localització C 24/104

Títol Brettanomyces et phenols volatis
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-7
Descriptors Fenols volatils Fenols Caracteristiques del vi Estrucutra Vi
Localització C 24/321

Títol Brettanomyces y el caracter fenolado de los vinos
Autor YERAMIAN, N.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 102, Pg: 14-20
Descriptors Brettanomyces Etilfenol Etilguayacol Prevencio

Títol Brettanomyces yeast: Occurrence and Effect on Wine Quality
Autor HENICK-KLING, T. et al.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 221-242
Descriptors Brettanomyces Llevats Qualitat del vi

Títol Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20
Descriptors Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera

Títol Brettanomyces: biodiversite et consequences
Autor VINCENT, B.   COARER, M.   PAIN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5
Descriptors Genetica

Títol Brettanomyces: biodiversite et consequences
Autor VINCENT, B.   COARER, M.   PAIN, A.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 2-5
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Genetica 2008 Genotip Estudi genetic ADN

Títol Brettanomyces: une levure commune sous surveillance
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26
Descriptors Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics
Localització C 24/321

Títol Brettanomyces
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 42-48
Descriptors Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces Vi negre Produccio viticola Produccio vitivinicola

Títol Cask reconditioning: A process for in situ cleaning and removal of Bretanomyces yeast
Autor DERKITS, P.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 267-275
Descriptors Llevats Brettanomyces Neteja

Títol Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis
Autor ARVIK, T.   CONTERNO, L.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494
Descriptors Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis
Localització 663.2 SYM

Títol Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023
Descriptors Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica

Títol Concepto de Rioja Alavesa, El. Actualizacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2008 - V: LXIII- N: 3228, Pg: 1766-1769
Descriptors Mapa de sol Rioja Haro Zones viticoles Zones vitivinicoles Denominacions d'origen Sol viticola 1978 Tempranillo Vinificacio Llevats Schizosaccharomyces Envelliment del vi Brettanomyces Rioja DO Rioja Alavesa

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis
Autor CONTERNO, L.   ARVIK, T.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506
Descriptors Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46
Descriptors Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi

Títol Desarrollo de Sps.Brettanomyces en mostos. Efecto de la materia nitrogenada natural de la uva
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4387-4388
Descriptors Raim Brettanomyces Most Elaboracio Maduracio del raim Maduracio Llevats

Títol Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481
Descriptors Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida

Títol Deteccion de Brettanomyces en vinos tintos mediante medios de cultivo selectivo-diferenciales
Autor BENITO, S.   PALOMERO, F.   MORATA, A.   CALDERON, F.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 44-46
Descriptors Brettanomyces dekkera Brettanomyces Vi negre Etilfenol Agents selectius
Localització 663.2 (063) Con

Títol Deteccion de Brettanomyces ssp, en vinos de crianza en barrica
Autor NAVASCUES, E.   RASINES, G.   CALDERON, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 304-306
Descriptors Brettanomyces spp. Vi Crian?a Barrica Botes
Localització 663.2 JOR

Títol Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en instalaciones de vendimia mediante PCR
Autor ALGUACIL, M.   FIDALGO, M.   JIMENEZ, J.   LOZANO, J.I.   NEVA, M.A.   PERDIGONES, F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Octubre 1998 - V: - N: 8, Pg: 81-85
Descriptors PCR Brettanomyces/Dekkera Llevats Instal.lacions verema

Títol Deteccion de Brettanomyces/Dekkera en vinos tintos mediante el uso de medios selectivo-diferenciales
Autor BENITO, S. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 27-31
Descriptors Brettanomyces Dekkera Vi negre Etilfenol Llevats Agents selectius Agents diferencials

Títol Deteccion de brettanomyces /dekkera en vinos y material de bodega
Autor ROJO, B.   CALVO DE LA BANDA, M.T.   TORRES, C.   RUIZ LARREA, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 301-303
Descriptors Brettanomyces dekkera Deteccio Vi Bodega
Localització 663.2 JOR

Títol Deteccion e identificacion de Brettanomyces/Dekkera en vinos por tecnicas moleculares
Autor MA?ES LAZARO, R.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 149-150
Descriptors Brettanomyces/Dekkera PCR Vi Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT
Autor TORRES, C.T.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55
Descriptors Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa

Títol Determination des points critiques de controle (CCP) et actions preventives ou curatives a mettre en ouvre
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 24-25
Descriptors Brettanomyces Elaboracio de vi Punts critics Control de punts critics
Localització C 24/321

Títol Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos
Autor MORATA, A.   BENITO, S.   PALOMERO, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37
Descriptors Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic

Títol Effet conjugue de la protection anti-Botrytis et d'itineraires de vinification sur les micro-organismes indesirables d'un vin issu d'une parcelle a risque
Autor GROBSON, P.   BRUN, D   MARTIN, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 13, Pg: 28-31
Descriptors Proteccio Antibotritic Botritis Vi Microorganismes Brettanomyces Vinificacio Llevats No saccharomyces

Títol El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30
Descriptors Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals

Títol Elevage
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 14-17
Descriptors Elaboracio de vi Crian?a Influencia Temperatura Fenols Brettanomyces Contaminacio Oxigenacio Vi contaminat
Localització C 24/321

Títol Encubado accidental de hojas. Incidencia de organos verdes en vinificacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2012 - V: - N: 3382, Pg: 1366-1367
Descriptors Organs verds Vinificacio Brettanomyces Fulles Saccharomyces

Títol Encubado de organos verdes y desarrollo de Brettanomyces
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrer 2011 - V: - N: 3340, Pg: 198-199
Descriptors Brettanomyces Crian?a

Títol Estratificacion en las lias de las celulas Brettanomyces. Desarrollo en doble sentido
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3210, Pg: 390-391
Descriptors Elaboracio de vi Vi Llevats Caracteritzacio del vi Caracteristiques del vi Fermentacio Cel?lules de Bettanomyces

Títol Etapes cle du developpement de Brettanomyces bruxellensis pendant la vinification
Autor CUTZACH-BILLARD, I.   DELAHERCHE, A.   COULON, J.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 24-26
Descriptors 2007 Vinificacio Vi Syrah Carignan Metode d'analisi PCR Deteccio

Títol Etude de la predominance des bacteries selectioinnees sur la flore contaminante de type Brettanomyces
Autor CAUCHY-ALVIN, B.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 13-14
Descriptors Bacteris Flora Contaminacio Brettanomyces

Títol Etude de la repartition de la contamination de la surface interne d'une barrique neuve par Brettanomyces bruxellensis
Autor LEAUTE, B.   GIBOULOT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 29-30
Descriptors Barrica Brettanomyces bruxellensis

Títol Etude experimentale de l'effet conjoint du dicarbonate de dimethyle (DMDC) et du bisulfite de porassium sur brettanomyces dnas des vins secs
Autor PIC, L.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2013 - V: - N: 261, Pg: 2-6
Descriptors Brettanomyces Estudi cientific Dicarbonat de dimetil

Títol Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France
Autor PIC BLATEYRON, L.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17
Descriptors Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric

Títol Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un
Autor HERNANDEZ, I   BARBERO, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71
Descriptors Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control

Títol Hygiene
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 20-21
Descriptors Desinfeccio Desinfectants Desinfectants quimics Brettanomyces Elaboracio de vi Crian?a
Localització C 24/321

Títol Identification and analysis of 4-ethylcatechol in wines with Brettanomyces taint
Autor HESFORD, F. et al.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 245-251
Descriptors Brettanomyces Vi 4-ethylcatechol

Títol Incidence de differentes techniques d'utilisation des levains malolactiques sur la qualite des vins rouges
Autor RENOUF, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2009 - V: - N: 237, Pg: 2-7
Descriptors Fermentacio malolactica Coinoculacio Vi Qualitat Qualitat del vi Brettanomyces Vinificacio Llevats malolactics

Títol Investigaciones sobre el desarrollo malolactica y posibles interferencias de actividad Brettanomyces
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3108, Pg: 646-648
Descriptors Brettanomyces Llevats Crian?a Desacificacio malolactica

Títol L'hybridation in situ couplee a la cytometrie en flux. Une methode de detction rapide et fiable de Brettanomyces dans les vins
Autor SERPAGGI, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 24-27
Descriptors Hibridacio Metodes Brettanomyces Vi

Títol L'oxygene negatif. Une technologie ters positive. Partie 1/2: Application directe dans les chais
Autor MICHEL,G.   TOUREL, A.L.   MONTEL, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 40-42
Descriptors Celler Tecnologia enologica Oxigen negatiu Microbiologia enologica Contaminacio bacteriana Contaminacio organoleptica Brettanomyces

Títol La contaminacion de los vinos por Brettanomyces durante la vinificacion y la crianza: incidencia, deteccion y medios de lucha
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas, efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 87-95
Descriptors Brettanomyces Vinificacio Crian?a Vi Contaminacio Males olors Podors Olor fenolica Llevats Contaminacio
Localització 663.258 ENC

Títol La fermentation alcoolique. Une source d'amines biogenes
Autor SCHNEIDER, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 38-42
Descriptors Fermentacio alcoholica Amines biogenes Brettanomyces Dekkera Hanseniaspora vineae Torulaspora delbrueckii

Títol Le chitosane d'origine fongique. Un nouvel outil de choix pour lutter contre Brettanomyces dans les vins
Autor BLATEYRON-PIC, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 27-28
Descriptors Quitosa Brettanomyces

Títol Les Brettanomyces traques jusque dans leur ADN
Autor RAFFESTIN, V   HENOT,B   CRACHEREAU, J-CH   COULON, J  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 38-39
Descriptors Genetica Tecniques enologiques Analisis genetica ADN Brettanomyces Alteracions organoleptiques

Títol Levures indesirables. Des actions efficaces en cas de contamination
Autor Cunin, M.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 375, Pg: 69-72
Descriptors Brettanomyces Llevats Prevencio Tractament fisic Filtracio amb membrana Tractament quimic Dicarbonat de dimetil

Títol Mejor sistema de cierre, El. Una tarea compleja
Autor WHITE, P. J.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 58-59
Descriptors Embotellament Oxidacio Oxidacio quimica Tap Tap de rosca TCA Brettanomyces Tap alternatiu

Títol Methodologie de depistage et d?isalement de Brettanomyces sur le raisin: application a l?echelle parcellaire
Autor BARBIN, P.   STREHAIANO, P.   TAILLANDIER, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 57-60
Descriptors Brettanomyces Llevats

Títol Mise en bouteilles et conservation
Autor ITV France.  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 18-19
Descriptors Embotellament Conservacio Tractament del vi Vi contaminat Brettanomyces
Localització C 24/321

Títol ORIGINALES. Brettanomyces: Mitos y realidades
Autor CHATONNET, P.   MIRANDA, A.   PALACIOS,A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 44-60
Descriptors Brettanomyces Vi Control Prevencio Higiene enologica Desinfeccio Tractament fisic Etilfenol Dekkera

Títol Observaciones en torno a las lias esponjosas
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1046-1048
Descriptors Lies Decantacio Fermentacio Sedimentacio Microbiologia Brettanomyces Saccharomyces

Títol Partes teconologicas de la uva. Estratificacion dentro del hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3220, Pg: 1062-1063
Descriptors Baia Raim Morfologia Estratificacio Pell Clorofil?la Rioja Saccharomyces Brettanomyces Vi negre Tamany Llevat

Títol Prelevements et analyses pour la recherche de brettanomyces
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 22-23
Descriptors Elaboracio de vi Brettanomyces Analisi Mostres Mostreig

Títol Preserver les aromes fruites du vin: nouveaux enjeux la gestion de la fermentation malolactique
Autor PILLET, O.   DESSUP, E.   REMOND, E.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 45-47
Descriptors Vi Aroma Fermentacio malolactica Llevats Brettanomyces

Títol Prevencion del riesgo de Brettanomyces a traves de la utilizacion de herramientas analiticas innovadoras y de la gestion rigurosa del proceso de elaboracion.
Autor MURAT, M.L.   GINDREAU, E.   DUMEAU, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 32-36
Descriptors Brettanomyces Enologia Prevencio Raim

Títol Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration
Autor MURAT, M.L. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27
Descriptors Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica

Títol Quantification de Brettanomyces dans les vins. Developpement et validation d'une methode directe sensible et fiable, par PCR quantitative
Autor REMIZE, F.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 32-35
Descriptors Quantificacio Brettanomyces Vi Metodes Validacio PCR Syrah ADN Vi contaminat

Títol Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria
Autor MCMAHON, H.   ZOECKLEIN, B.W.   FUGELSANG, K.   JASINSKI, Y.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi
Localització C 1/86

Títol Rapid detection of viable Brettanomyces in wine
Autor ARVIK, T.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 255-263
Descriptors Vi Brettanomyces Deteccio

Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Sobre los despuntados de la vid y la acumulacion de ceras en el hollejo
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2006 - V: LXI- N: 3101, Pg: 86-88
Descriptors Brettanomyces Histamina Vi negre Vinya Despuntat Cera

Títol Soluciones con ozono en la industria vitivinicola
Autor PEREZ CALVO, M. M.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60
Descriptors Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers

Títol Supervivencia de Brettanomyces en la fermentacion tumultuosa
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2010 - V: - N: 3326, Pg: 2102-2106
Descriptors Brettanomyces Fermentacio Llevats Saccharomyces

Títol Surveiller les Brett, pour les emp?cher de nuire
Autor AUBERT, I.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2007 - V: - N: 329-330, Pg: 38-39
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils

Títol Un mecanismo natural de defensa de los vinos ante Brettanomyces. La presente hipotesis se plantea a partir del estudio de estas celulas aisladas del vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3127, Pg: 2262-2264
Descriptors Brettanomyces Vi Defensa

Títol Un modele de prevention du risque. Brettanomyces
Autor CRACHEREAU, J.C.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2006 - V: 29- N: 321, Pg: 42-43
Descriptors Brettanomyces Prevencio

Títol Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge
Autor I. A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41
Descriptors Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi

Títol Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L'
Autor RENOUF, V.   MURAT, M. L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14
Descriptors Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi

Títol Utilisations pratiques de la cytometrie de flux pour les suivi des levures en oenologie
Autor GERBAUX, V.   THOMAS, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 8-13
Descriptors Citometria de flux Llevats Brettanomyces Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vi negre Control microbiologic