Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos
Autor MORATA, A.   BENITO, S.   PALOMERO, F.   [et al.]  
Revista Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos
Numero 50
Mes Noviembre-Diciembre
Any 2007
Pàgina 32-37
Lloc Tomelloso
Descriptors Ecologia   Brettanomyces   Brettanomyces dekkera   Vi negre   Elaboracio de vi   Degradacio   Fenols volatils   Additius   Additius quimics   Anhidrid sulfuros   Acid sorbic  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.