Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Brettanomyces bruxellensis

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Apparition precoce d?odeurs phenolees dans les vins
Autor MIRAMBEAU, V.   RAFFESTIN, V.   LONDVAUD, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 32-35
Descriptors Vi Fenols Microorganismes Brettanomyces bruxellensis

Títol Cahier technique
Autor REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp.
Descriptors Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis

Títol Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis
Autor ARVIK, T.   CONTERNO, L.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494
Descriptors Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis
Localització 663.2 SYM

Títol Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis
Autor CONTERNO, L.   ARVIK, T.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506
Descriptors Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481
Descriptors Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida

Títol Etude de la repartition de la contamination de la surface interne d'une barrique neuve par Brettanomyces bruxellensis
Autor LEAUTE, B.   GIBOULOT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 29-30
Descriptors Barrica Brettanomyces bruxellensis

Títol Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un
Autor HERNANDEZ, I   BARBERO, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71
Descriptors Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control

Títol La valorisation des vins de presse par un collage precoce et approprie
Autor RENOUF, V.   MURAT, M.L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 32-35
Descriptors Clarificacio Most premsat Bacteris lactics Brettanomyces bruxellensis Analisi microbiologica

Títol Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee
Autor RENOUF, V. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31
Descriptors Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis

Títol Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol
Autor OGER-DUROY, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119
Descriptors Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia