Registres trobats: 10
Títol | Apparition precoce d?odeurs phenolees dans les vins |
Autor | MIRAMBEAU, V. RAFFESTIN, V. LONDVAUD, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 32-35 |
Descriptors | Vi Fenols Microorganismes Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Cahier technique |
Autor | REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp. |
Descriptors | Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Characterization and phylogenetic analysis of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | ARVIK, T. CONTERNO, L. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 485-494 |
Descriptors | Analisi filogenetic Brettanomyces bruxellensis |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | CONTERNO, L. ARVIK, T. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506 |
Descriptors | Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Desarrollo de un nuevo metodo para determinar fenoles volatiles. Compuestos responsables del caracter Brett |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3224, Pg: 1478-1481 |
Descriptors | Fenols volatils Brettanomyces Vi Llevats Brettanomyces bruxellensis Brettanomyces dekkera Compostos aromatics Treball de recerca Microextraccio en fase solida |
Títol | Etude de la repartition de la contamination de la surface interne d'une barrique neuve par Brettanomyces bruxellensis |
Autor | LEAUTE, B. GIBOULOT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 29-30 |
Descriptors | Barrica Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un |
Autor | HERNANDEZ, I BARBERO, F. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71 |
Descriptors | Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control |
Títol | La valorisation des vins de presse par un collage precoce et approprie |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M.L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 32-35 |
Descriptors | Clarificacio Most premsat Bacteris lactics Brettanomyces bruxellensis Analisi microbiologica |
Títol | Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee |
Autor | RENOUF, V. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31 |
Descriptors | Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol |
Autor | OGER-DUROY, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119 |
Descriptors | Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia |