Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tractament del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Apports d'oxygene au cours du conditionnement des vins tranquilles et impact sur le fruite
Autor VIDAL, J-L.   MOUTOUNET, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 24-26
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Espai de cap

Títol Controlling contaminants from wine treatment agents
Autor ESCHNAUER, H.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumers needs and expectations- N: Oral presentations: ensuring consumer health and safety, Pg: 220-225
Descriptors Contaminants Vi Tractament del vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Importance de la permeabilite des obturateurs a l'oxygene dans le vieillissement des vins en bouteilles
Autor LOPES, P.   SAUCIER, C.   TEISSEDRE, P-L.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 19-23
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Solubilitat Metode de mesura Metode d'analisi Oxigenacio Tecnologia enologica Tractament del vi Metode enzimatic

Títol Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication
Autor VIVAS, N.   NEDJMA, M.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15
Descriptors Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat

Títol Mise en bouteilles et conservation
Autor ITV France.  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 18-19
Descriptors Embotellament Conservacio Tractament del vi Vi contaminat Brettanomyces
Localització C 24/321

Títol Permeabilite a l'oxygene du bouchage a vis oenologique
Autor BARIOZ, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 33-34
Descriptors Vi Elaboracio de vi Gas Permeabilitat Tecnologia enologica Tractament del vi Tap Tap de suro Membrana semipermeable