Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sulfitatge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Fermentation alcoholique
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 8-11
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio Elaboracio de vi Sulfitatge Verema
Localització C 24/321

Títol Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2
Autor E.T.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36
Descriptors SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics

Títol Le dioxyde de soufre: mieux le connaitre pour mieux l'utiliser
Autor BLOUIN, J.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 111-115
Descriptors Dioxid de sofre Sulfitatge SO2 Vinificacio

Títol Pourriture acide. Veillez aux grains!
Autor BAL, F.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - mar? 1998 - V: - N: 228, Pg: 43
Descriptors Vinya Viticultura Fitopatologia Cultiu Podridura acida Sulfitatge

Títol SO2 et elevage des vins
Autor BLOUIN, J.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne du Vin ISSN: 1151-0285 - 2002 - V: - N: Hors Series L'Elevage des Vins, Pg: 17-21
Descriptors SO2 Microorganismes Vi Crian?a Sulfitatge Anhidrid sulfuros

Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous
Autor HAYNES, F.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28
Descriptors Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio