Registres trobats: 5
Títol | Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2 |
Autor | E.T. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36 |
Descriptors | SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics |
Títol | Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria |
Autor | NORIEGA, E. LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23 |
Descriptors | Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics |
Títol | Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85 |
Descriptors | Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics |
Títol | Reduction des doses de sulfites. Prevenir ce que l'on veut combattre |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 29-32 |
Descriptors | Sulfit Vinya Oxigen Pasteuritzacio Riscos microbiologics SO2 |
Títol | Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous |
Autor | HAYNES, F. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28 |
Descriptors | Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio |