Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Riscos microbiologics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2
Autor E.T.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36
Descriptors SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics

Títol Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria
Autor NORIEGA, E.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23
Descriptors Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics

Títol Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85
Descriptors Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics

Títol Reduction des doses de sulfites. Prevenir ce que l'on veut combattre
Autor SI, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 29-32
Descriptors Sulfit Vinya Oxigen Pasteuritzacio Riscos microbiologics SO2

Títol Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous
Autor HAYNES, F.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28
Descriptors Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio