Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Oxidacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 82


Títol A proposito de la oxidacion de las lipoproteinas de baja densidad (LDL)
Autor DUTRUC-ROSSET, G.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X VOL LV - noviembre 2000 - V: - N: 2831, Pg: 4118-4122
Descriptors Oxidacio Liproproteines de baixa densitat LDL Vi Salut

Títol Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50
Descriptors Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio

Títol Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37
Descriptors Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana

Títol An electronic nose to evaluate olive oil oxidation during storage
Autor BURATTI, S.   BENEDETTI, S.   COSIO, M.S.  
Dades Font Italian Journal of Food Science - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 203-211
Descriptors Nas electronic Oli Oxidacio Oli d'oliva Peroxid Emmagatzematge

Títol Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59
Descriptors Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio

Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287
Descriptors Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color
Localització C 4/13

Títol Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves
Autor MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32
Descriptors Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO)

Títol Biodisponibilite des elements mineraux et organiques du sol
Autor BOURGUIGNON, L.   BOURGUIGNON, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 30-31
Descriptors Biodisponibilitat Elements minerals Elements organics Sol Vinya Microbiologia Nutricio de la vinya Oxidacio

Títol Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26
Descriptors Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant

Títol Caracteristique de l'electrode indicatrice et des dispositifs pour la mesure du potentiel d'oxydo-reduction des vins de table blancs et des jus.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   TCYBOULKOVA, L.P.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 475, Pg: 4 p.
Descriptors Electrode Oxidacio Reduccio Vi de taula Vi blanc Most Potenciometria
Localització FV 475

Títol Conservacion de vino bajo atmosfera de nitrogeno
Autor MONDRIA PORTOLES, Rafael  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 53-58
Descriptors Vi Conservacio Nitrogen Oxidacio Gas

Títol Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21
Descriptors Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats

Títol Degradation of wine destillery wastewaters by the combination of aerobic biological treatment with chemical oxidation by Fenton's reagent
Autor BELTRAN DE HEREDIA, J, ET AL.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 269-276
Descriptors Tractament biologic Tractament aerobic Oxidacio Aigues residuals Efluents vitivinicoles Oxidacio quimica Vinasses
Localització 504.05 GES

Títol Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu
Autor
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p.
Descriptors Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics
Localització FV 710

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl.
Autor LOINGER, C.   MAERINE, A.  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p.
Descriptors Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi
Localització FV 418

Títol Efecto de distintos tratamientos enologicos sobre la oxidacion de vinos rosados de bobal
Autor CLIMENT, M.D. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 331-348
Descriptors Vi rosat Oxidacio Color Coadjuvant enologic Bobal
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide.
Autor LEGER, CL.   CARBONNEAU, MA.   MICHEL, F.   CRISTOL, J.P.   LAURET, C.   LIBERSA DURIEZ, P.   LUC, G.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effect of must oxidation on quality of white wines
Autor GRABER, W. R.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4
Descriptors Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor
Localització C 1/49

Títol Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard
Autor BESSIERE, A.   DUFOURCQ, T.   ROLAND, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16
Descriptors Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol

Títol El vi: nutricio i salut
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16
Descriptors Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi
Localització C 5/91

Títol Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction
Autor VIVAS, N.   NONIER, M.F.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15
Descriptors Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques

Títol Essai de la methode usuelle de l?activite oxydasique des vins proposee par Mm. Leglise et J. Siegrist (F.V. 310)
Autor LELIECOLI, M  
Dades Font FV - setembre 1969 - V: - N: 332, Pg: 2 p.
Descriptors Oxidacio Vi blanc Espectrofotometria Vi negre
Localització FV 332

Títol Estudio del envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso, en recipientes inertes, con y sin aportacion de madera
Autor LOPEZ ROMASANTA, F. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 66-70
Descriptors Envelliment del vi Oxidacio Aroma Fusta Vi Envelliment oxidatiu

Títol Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques.
Autor MINDADZE, R.K.   DATOUNACHVILI, E.N.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p.
Descriptors Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims
Localització FV 676

Títol Evolution des composes phenoliques au cours de l'elevage des vins rouges en futs neufs
Autor NAUDIU, R  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 57-60
Descriptors Vi negre Crian?a Envelliment Botes Fenols Compostos fenolics Oxidacio

Títol Factors affecting oxidative browning of white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 233-239
Descriptors Vi blanc Oxidacio
Localització C 19/49

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung
Autor RAPP, A.   MASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36
Descriptors Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio
Localització C 4/56

Títol Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing
Autor SILVA FERREIRA, A.C.   BARBE, J.C.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414
Descriptors Glicerol Etanal Oxidacio
Localització 663.254 IN V

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34
Descriptors Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most

Títol I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio
Autor SOLINAS, M.   DI GIOVACCHINO, L.   MASCOLO, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols
Localització C 9/93

Títol Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables
Autor ESTRUCH, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8
Descriptors Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio

Títol Incidencia del volumen del barril sobre la oxidacion de los vinos durante su crianza. Consideraciones geometricas
Autor PRIDA, A.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 49-53
Descriptors Crian?a Crian?a en fusta Tonel Bota Oxidacio Oxigen Roure Elabiracio de vi Oxidacio

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions
Autor BUJAN, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8
Descriptors Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya

Títol Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos
Autor ESPINOSA, L. C  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59
Descriptors Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio

Títol L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais
Autor BERTIN, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14
Descriptors Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca

Títol La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal
Autor FRANCO, E.   LORENTE, M.   BALLESTEROS, F.  
Dades Font Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20
Descriptors Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa
Localització C 5/16

Títol Lactobacillus plantarum y prevencion del pardeamiento
Autor CURIEL, J.A.   MU?OZ, R.   LOPEZ DE FELIPE, F.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2249-2255
Descriptors Lactobacillus plantarum Prevencio Pardeamiento Bacteris lactics Oxidacio

Títol Las Oxidaciones en los vinos
Autor ARENA, A  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1665-1666, Pg: 2585-2587
Descriptors Vi Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Ferro Coure
Localització C 1/44

Títol Le Bois : ce qu'il apporte au vin
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107
Descriptors Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment

Títol Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio
Localització C 2/7

Títol Les atouts de la desoxygenation
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2010 - V: - N: 363, Pg: 42-45
Descriptors Desoxigenacio Oxidacio Vi blanc Vi rosat Most

Títol Los fenomenos de oxidacion pueden confundir la identidad de los vinos
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 95-109
Descriptors Oxidacio Vinificacio Qualitat Conservacio Vi Enologia Identitat
Localització 663.257 Gas

Títol Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation
Autor FRISSANT, S.   DELMAS, C.   SOUQUET, J.M.   SAMSON, A.   MOUTOUNET, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25
Descriptors Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen

Títol Mejor sistema de cierre, El. Una tarea compleja
Autor WHITE, P. J.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 58-59
Descriptors Embotellament Oxidacio Oxidacio quimica Tap Tap de rosca TCA Brettanomyces Tap alternatiu

Títol Mesure usuelle de l'activite oxydasique des vins.
Autor LEGLISE, M.   SIEGRIST, J.  
Dades Font FV - gener 1969 - V: - N: 310, Pg: 2 p.
Descriptors Oxidacio Vi
Localització FV 310

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties

Títol Moduler l'oxygenation selon les mouts
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 35-37
Descriptors Vinificacio Hiperoxigenacio Estabilitzacio Color Vi blanc Most Oxidacio Aroma

Títol Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les
Autor CAILLET, M-M.   MORGUE, C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7
Descriptors Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc

Títol New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions
Autor SCOLLARY, G.R. et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56
Descriptors Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics
Localització 634.8:663.2 (061.3) AUS

Títol Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl
Autor MANTOVANI, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69
Descriptors Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio
Localització C 10/14

Títol Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes
Autor CACHO, J. F.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93
Descriptors Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color

Títol Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air
Autor SINGLETON, V.L.   TROUSDALE, E.   ZAYA, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54
Descriptors Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire
Localització C 18/145

Títol Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes
Autor SAUCIER, C.   DRINKINE, J.   LOPES, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio

Títol Protection des oxydations. A chaque constructeur sa solution
Autor FAVRE, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 45-49
Descriptors Proteccio Oxidacio Oxidacio del vi Vi blanc Virosat Premsa Premsa pneumatica Tecnologia vinicola

Títol Puntos tecnicos para vinos de calidad en momento critico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2012 - V: - N: 3374, Pg: 518-519
Descriptors Vi de qualitat Oxidacio Most Rioja

Títol Qualite et stabilite des vins. Prejuges et verites sur la filtration tangentielle
Autor SIMONIN, S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 40-43
Descriptors Filtracio tangencial Elaboracio de vi Mesures de control Produccio de vi Oxidacio

Títol Quand le vrac se reinvente: Le Flexitank. Est-il l'avenir du transport de vin en vrac?
Autor R.P.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 26
Descriptors Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio en origen Granel Venda a l'engros Oxidacio Contaminacio

Títol Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi
Autor KILMARTIN, P. A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14
Descriptors Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio

Títol Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall
Localització FV 923

Títol Reversed-phase gradient high-performance liquid chromatography of procyanidins and their oxidation products in ciders and wines, optimised by Snyder?s procedures
Autor LEA, A.G.H.  
Dades Font Journal of Chromatrography - 1980 - V: - N: 194, Pg: 62-68
Descriptors Cromatografia de liquids Procianidins Oxidacio Sidra Vi
Localització C 19/35

Títol Revision de la problematica del anhidrido sulfuroso en el vino
Autor LAMUELA RAVENTOS, R. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 67-70
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Toxicitat Legislacio Reglament Efecte secundari Dosificacio Dosatge Oxidacio

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol SO2 Determination by aeration-oxidation : a comparaison with Ripper
Autor OUGH, C. S.   BUECHSENSTEIN, J. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 161-164
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Dosificacio Dosatge Metode Ripper Vi blanc Vi negre Metode Monnier-Williams Oxidacio
Localització C 4/27

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi negre Oxidacio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Sonde d?electrode pour la mesure du potentiel d?oxydoreduction dans les milieux en fermentation
Autor GANEVA, T.   GORANOV, N.   LITCHEV, V.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 219, Pg: 2 p.
Descriptors Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Vi Determinacio
Localització FV 219

Títol Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous
Autor HAYNES, F.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28
Descriptors Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio

Títol Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins
Autor DEIBNER, L.   MOURGUES, J  
Dades Font FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p.
Descriptors Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial
Localització FV 208

Títol The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines
Autor PENG, Z.   DUNCAN, B.   POCOCK, K.F.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135
Descriptors Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio
Localització C 15/13

Títol Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas
Autor
Dades Font Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118
Descriptors Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi

Títol Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos
Autor POINSAUT, P.   MARTIN, A.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39
Descriptors Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants

Títol Utilisation de la polyvinylpolypyrrolidone (PVPP) pour le traitement des vins
Autor
Dades Font - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-5
Descriptors Vi Tractament Color Oxidacio Polivinilpolipirrolidona
Localització C 1/17

Títol Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques
Autor STOIAN, Viorel  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat
Localització C 2/7

Títol Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau?
Autor POISSONNET, R.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim

Títol Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins
Autor KARBOWIAK, T.   GOUGEON, R.D.   ALINC, J-B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23
Descriptors Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica

Títol Vinification sans sulfites
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 38-41
Descriptors Oxidacio del most Oxidacio Produccio de vi Vi blanc Oxigen Sulfit

Títol Vins sans sulfites et temperatures
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 43-45
Descriptors Sulfit Temperatura Microbiologia Vinificacio Fermentacio Collita mecanica Oxidacio Embotellament Acidesa Volatilitat

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55