Registres trobats: 82
Títol | A proposito de la oxidacion de las lipoproteinas de baja densidad (LDL) |
Autor | DUTRUC-ROSSET, G. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X VOL LV - noviembre 2000 - V: - N: 2831, Pg: 4118-4122 |
Descriptors | Oxidacio Liproproteines de baixa densitat LDL Vi Salut |
Títol | Acido sulfhidrico y potencia redox: participacion de la levadura en la evolucion de ambos |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 43-50 |
Descriptors | Acid sulfhidric Fermentacio Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio |
Títol | Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37 |
Descriptors | Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana |
Títol | An electronic nose to evaluate olive oil oxidation during storage |
Autor | BURATTI, S. BENEDETTI, S. COSIO, M.S. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 203-211 |
Descriptors | Nas electronic Oli Oxidacio Oli d'oliva Peroxid Emmagatzematge |
Títol | Aplicacion industrial de la hiperoxigenacion con mostos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131/5679 - octubre-desembre 1993 - V: - N: 28, Pg: 49-59 |
Descriptors | Desfangament Polifenols Most Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Boval Varietats Vinificacio |
Títol | Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation |
Autor | AGUERA, E. SAMSON, A. SOLINE, C. JULIEN ORTIZ, A. SIECZKOWSKI, N. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols |
Títol | Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287 |
Descriptors | Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color |
Localització | C 4/13 |
Títol | Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves |
Autor | MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32 |
Descriptors | Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO) |
Títol | Biodisponibilite des elements mineraux et organiques du sol |
Autor | BOURGUIGNON, L. BOURGUIGNON, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 30-31 |
Descriptors | Biodisponibilitat Elements minerals Elements organics Sol Vinya Microbiologia Nutricio de la vinya Oxidacio |
Títol | Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26 |
Descriptors | Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant |
Títol | Caracteristique de l'electrode indicatrice et des dispositifs pour la mesure du potentiel d'oxydo-reduction des vins de table blancs et des jus. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. TCYBOULKOVA, L.P. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 475, Pg: 4 p. |
Descriptors | Electrode Oxidacio Reduccio Vi de taula Vi blanc Most Potenciometria |
Localització | FV 475 |
Títol | Conservacion de vino bajo atmosfera de nitrogeno |
Autor | MONDRIA PORTOLES, Rafael |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 53-58 |
Descriptors | Vi Conservacio Nitrogen Oxidacio Gas |
Títol | Contribucion al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa |
Autor | VINYEGRA, Milagros |
Dades Font | La Prensa del Rioja - juliol-agost 1992 - V: - N: 62, Pg: 20-21 |
Descriptors | Acid sulfhidric Vi Rioja Analisi quimica Electrode selectiu Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Llevats |
Títol | Degradation of wine destillery wastewaters by the combination of aerobic biological treatment with chemical oxidation by Fenton's reagent |
Autor | BELTRAN DE HEREDIA, J, ET AL. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 269-276 |
Descriptors | Tractament biologic Tractament aerobic Oxidacio Aigues residuals Efluents vitivinicoles Oxidacio quimica Vinasses |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu |
Autor | |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p. |
Descriptors | Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics |
Localització | FV 710 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Dosage de l'ethanol par oxydation chromique apres distillation dans un micro-kjeldahl. |
Autor | LOINGER, C. MAERINE, A. |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 418, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode de Kjeldahl Oxidacio Crom Etanol Destil.lacio Tub de Kjeldahl Vi |
Localització | FV 418 |
Títol | Efecto de distintos tratamientos enologicos sobre la oxidacion de vinos rosados de bobal |
Autor | CLIMENT, M.D. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 331-348 |
Descriptors | Vi rosat Oxidacio Color Coadjuvant enologic Bobal |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide. |
Autor | LEGER, CL. CARBONNEAU, MA. MICHEL, F. CRISTOL, J.P. LAURET, C. LIBERSA DURIEZ, P. LUC, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effect of must oxidation on quality of white wines |
Autor | GRABER, W. R. NAGEL, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-4 |
Descriptors | Oxidacio Most Vi blanc Qualitat Gust Amargor |
Localització | C 1/49 |
Títol | Effet de la protection de l'oxidation des rebechages au pressurage sur la teneur en thiols varietaux des vins de colombard |
Autor | BESSIERE, A. DUFOURCQ, T. ROLAND, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Mars-Avril 2014 - V: - N: 263, Pg: 10-16 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Oxidacio Oxigen Tiol |
Títol | El vi: nutricio i salut |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | - maig 1994 - V: - N: , Pg: 1-16 |
Descriptors | Salut Vi Nutricio Composicio Proantocianidina Consum Tanins Oxidacio Efectes Analisi |
Localització | C 5/91 |
Títol | Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction |
Autor | VIVAS, N. NONIER, M.F. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15 |
Descriptors | Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques |
Títol | Essai de la methode usuelle de l?activite oxydasique des vins proposee par Mm. Leglise et J. Siegrist (F.V. 310) |
Autor | LELIECOLI, M |
Dades Font | FV - setembre 1969 - V: - N: 332, Pg: 2 p. |
Descriptors | Oxidacio Vi blanc Espectrofotometria Vi negre |
Localització | FV 332 |
Títol | Estudio del envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso, en recipientes inertes, con y sin aportacion de madera |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 66-70 |
Descriptors | Envelliment del vi Oxidacio Aroma Fusta Vi Envelliment oxidatiu |
Títol | Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques. |
Autor | MINDADZE, R.K. DATOUNACHVILI, E.N. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p. |
Descriptors | Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims |
Localització | FV 676 |
Títol | Evolution des composes phenoliques au cours de l'elevage des vins rouges en futs neufs |
Autor | NAUDIU, R |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Envelliment Botes Fenols Compostos fenolics Oxidacio |
Títol | Factors affecting oxidative browning of white wine |
Autor | SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 233-239 |
Descriptors | Vi blanc Oxidacio |
Localització | C 19/49 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung |
Autor | RAPP, A. MASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio |
Localització | C 4/56 |
Títol | Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing |
Autor | SILVA FERREIRA, A.C. BARBE, J.C. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414 |
Descriptors | Glicerol Etanal Oxidacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Hyperoxygenation : les mecanismes d'oxydation |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 33-34 |
Descriptors | Hiperoxigenacio Vinificacio Oxidacio Polifenols Maceracio Most |
Títol | I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio |
Autor | SOLINAS, M. DI GIOVACCHINO, L. MASCOLO, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols |
Localització | C 9/93 |
Títol | Incidencia de la produccio de glicerol en el proces fermentatiu : mecanismes i variables |
Autor | ESTRUCH, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1989 - V: - N: 14, Pg: 3-8 |
Descriptors | Etanol Glicerol Vi Analisi Llevats Oxidacio Fermentacio |
Títol | Incidencia del volumen del barril sobre la oxidacion de los vinos durante su crianza. Consideraciones geometricas |
Autor | PRIDA, A. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 49-53 |
Descriptors | Crian?a Crian?a en fusta Tonel Bota Oxidacio Oxigen Roure Elabiracio de vi Oxidacio |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio |
Títol | L'O2 dans les chais. Les outils de gestion de l'oxygene entrent dans les chais |
Autor | BERTIN, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout-Septembre 2008 - V: - N: 231, Pg: 10-14 |
Descriptors | Oxigen Celler Bodega Vi Raim Oxidacio Elaboracio de vi Influencia Fermentacio Industria agroalimentaria Recerca |
Títol | La Hiperoxigenacion de mostos: nueva tecnica para mejorar los vinos de la variedad bobal |
Autor | FRANCO, E. LORENTE, M. BALLESTEROS, F. |
Dades Font | Surcos de Aragon - setembre 1993 - V: - N: 39, Pg: 18-20 |
Descriptors | Boval Varietats Qualitat Hiperoxigenacio Oxidacio Vi blanc Espanya Vinificacio Most Millora qualitativa |
Localització | C 5/16 |
Títol | Lactobacillus plantarum y prevencion del pardeamiento |
Autor | CURIEL, J.A. MU?OZ, R. LOPEZ DE FELIPE, F. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2011 - V: - N: 3365, Pg: 2249-2255 |
Descriptors | Lactobacillus plantarum Prevencio Pardeamiento Bacteris lactics Oxidacio |
Títol | Las Oxidaciones en los vinos |
Autor | ARENA, A |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 1665-1666, Pg: 2585-2587 |
Descriptors | Vi Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Ferro Coure |
Localització | C 1/44 |
Títol | Le Bois : ce qu'il apporte au vin |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1992 - V: - N: 170, Pg: 89-107 |
Descriptors | Botes Vi Gust Vinificacio Aroma Oxidacio Tanins Qualitat Roure Tiratge Vi blanc Color Cost Crian?a Envelliment |
Títol | Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Les atouts de la desoxygenation |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Juillet/Aout 2010 - V: - N: 363, Pg: 42-45 |
Descriptors | Desoxigenacio Oxidacio Vi blanc Vi rosat Most |
Títol | Los fenomenos de oxidacion pueden confundir la identidad de los vinos |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 95-109 |
Descriptors | Oxidacio Vinificacio Qualitat Conservacio Vi Enologia Identitat |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation |
Autor | FRISSANT, S. DELMAS, C. SOUQUET, J.M. SAMSON, A. MOUTOUNET, M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25 |
Descriptors | Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen |
Títol | Mejor sistema de cierre, El. Una tarea compleja |
Autor | WHITE, P. J. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 58-59 |
Descriptors | Embotellament Oxidacio Oxidacio quimica Tap Tap de rosca TCA Brettanomyces Tap alternatiu |
Títol | Mesure usuelle de l'activite oxydasique des vins. |
Autor | LEGLISE, M. SIEGRIST, J. |
Dades Font | FV - gener 1969 - V: - N: 310, Pg: 2 p. |
Descriptors | Oxidacio Vi |
Localització | FV 310 |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Moduler l'oxygenation selon les mouts |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 35-37 |
Descriptors | Vinificacio Hiperoxigenacio Estabilitzacio Color Vi blanc Most Oxidacio Aroma |
Títol | Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les |
Autor | CAILLET, M-M. MORGUE, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7 |
Descriptors | Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc |
Títol | New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions |
Autor | SCOLLARY, G.R. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56 |
Descriptors | Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics |
Localització | 634.8:663.2 (061.3) AUS |
Títol | Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl |
Autor | MANTOVANI, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69 |
Descriptors | Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio |
Localització | C 10/14 |
Títol | Oxidacion del vino. Factores que condicionan la vida de los vinos blancos jovenes |
Autor | CACHO, J. F. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 81-93 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vinificacio Vi novell Vi blanc Vi most Most Oxigen Qualitat Analisi sensorial Modificacio del color |
Títol | Oxidation of wines. I. Young white wines periodically exposed to air |
Autor | SINGLETON, V.L. TROUSDALE, E. ZAYA, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 1, Pg: 49-54 |
Descriptors | Oxidacio Vi Vi blanc jove Aire |
Localització | C 18/145 |
Títol | Oxydation des vins: Impact sur les tanins et les anthocyanes |
Autor | SAUCIER, C. DRINKINE, J. LOPES, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 20-21 |
Descriptors | Oxidacio del most Oxidacio quimica Tanins Antocianins Control de fermentacio Control Oxidacio |
Títol | Protection des oxydations. A chaque constructeur sa solution |
Autor | FAVRE, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 45-49 |
Descriptors | Proteccio Oxidacio Oxidacio del vi Vi blanc Virosat Premsa Premsa pneumatica Tecnologia vinicola |
Títol | Puntos tecnicos para vinos de calidad en momento critico |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 2012 - V: - N: 3374, Pg: 518-519 |
Descriptors | Vi de qualitat Oxidacio Most Rioja |
Títol | Qualite et stabilite des vins. Prejuges et verites sur la filtration tangentielle |
Autor | SIMONIN, S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 40-43 |
Descriptors | Filtracio tangencial Elaboracio de vi Mesures de control Produccio de vi Oxidacio |
Títol | Quand le vrac se reinvente: Le Flexitank. Est-il l'avenir du transport de vin en vrac? |
Autor | R.P. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 26 |
Descriptors | Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio en origen Granel Venda a l'engros Oxidacio Contaminacio |
Títol | Reavaluacio de mesures de potencial redox en el vi |
Autor | KILMARTIN, P. A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 9-14 |
Descriptors | Potencial redox Vi Oxigen Oxidacio Oxidabilitat del vi Maduracio |
Títol | Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall |
Localització | FV 923 |
Títol | Reversed-phase gradient high-performance liquid chromatography of procyanidins and their oxidation products in ciders and wines, optimised by Snyder?s procedures |
Autor | LEA, A.G.H. |
Dades Font | Journal of Chromatrography - 1980 - V: - N: 194, Pg: 62-68 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Procianidins Oxidacio Sidra Vi |
Localització | C 19/35 |
Títol | Revision de la problematica del anhidrido sulfuroso en el vino |
Autor | LAMUELA RAVENTOS, R. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 67-70 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Toxicitat Legislacio Reglament Efecte secundari Dosificacio Dosatge Oxidacio |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | SO2 Determination by aeration-oxidation : a comparaison with Ripper |
Autor | OUGH, C. S. BUECHSENSTEIN, J. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 161-164 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Dosificacio Dosatge Metode Ripper Vi blanc Vi negre Metode Monnier-Williams Oxidacio |
Localització | C 4/27 |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Facteurs de stabilite de la matiere colorante des vins rouges |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi negre Oxidacio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Sonde d?electrode pour la mesure du potentiel d?oxydoreduction dans les milieux en fermentation |
Autor | GANEVA, T. GORANOV, N. LITCHEV, V. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 219, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fermentacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Vi Determinacio |
Localització | FV 219 |
Títol | Sulfitage a la mise en bouteilles. Calculez le SO2 actif et mesurer l'O2 dissous |
Autor | HAYNES, F. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: 34- N: 364, Pg: 24-28 |
Descriptors | Embotellament SO2 Riscos microbiologics Sulfitatge Oxigen Oxidacio |
Títol | Sur les caracteristiques des elecrodes de platine destinees a la mesure du potentiel oxydoreducteur des jus de raisin et et des vins |
Autor | DEIBNER, L. MOURGUES, J |
Dades Font | FV - 1966 - V: - N: 208, Pg: 2 p. |
Descriptors | Electrode Most Vi Electrometria Plati Reduccio Oxidacio Potencial |
Localització | FV 208 |
Títol | The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines |
Autor | PENG, Z. DUNCAN, B. POCOCK, K.F. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135 |
Descriptors | Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio |
Localització | C 15/13 |
Títol | Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas |
Autor | |
Dades Font | Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118 |
Descriptors | Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi |
Títol | Tres nuevas soluciones sin caseina para el tratamiento de la oxidacion de mostos y vinos |
Autor | POINSAUT, P. MARTIN, A. |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 37-39 |
Descriptors | Oxidacio Vi Etiqueta Seguretat alimentaria Clarificacio Oxidacio del most 2007 Estudi comparatiu Agents clarificants |
Títol | Utilisation de la polyvinylpolypyrrolidone (PVPP) pour le traitement des vins |
Autor | |
Dades Font | - juny 1986 - V: - N: , Pg: 1-5 |
Descriptors | Vi Tractament Color Oxidacio Polivinilpolipirrolidona |
Localització | C 1/17 |
Títol | Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques |
Autor | STOIAN, Viorel |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat |
Localització | C 2/7 |
Títol | Vieillissement defectueux des vins rouges. Qui est responsable des aromes de pruneau? |
Autor | POISSONNET, R. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 52-54 |
Descriptors | Vi negre Elaboracio de vi Envelliment Maduracio Oxidacio Oxidacio del vi Defectes de maduracio Maduresa del raim |
Títol | Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins |
Autor | KARBOWIAK, T. GOUGEON, R.D. ALINC, J-B. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23 |
Descriptors | Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica |
Títol | Vinification sans sulfites |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 38-41 |
Descriptors | Oxidacio del most Oxidacio Produccio de vi Vi blanc Oxigen Sulfit |
Títol | Vins sans sulfites et temperatures |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 43-45 |
Descriptors | Sulfit Temperatura Microbiologia Vinificacio Fermentacio Collita mecanica Oxidacio Embotellament Acidesa Volatilitat |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |