Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aliments minimament processats

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Eficacia del cloro en la desinfeccion de vegetales minimamente procesados
Autor OLARTE MARTINEZ, C.   SANZ CERVERA, S.   GUTIERREZ VIGUERA, A. R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 57-63
Descriptors Vegetals Aliments minimament processats VMP Processament Vegetals congelats Desinfeccio Clor Patogens Microorganismes patogens Seguretat alimentaria Processat en fred

Títol Problematica de los alimentos minimamente procesados productos sous vide
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-4689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 81-85
Descriptors Aliments minimament processats Productes sous vide Microorganismes patogens Control Riscos microbiologics

Títol Utilizacion de agua activada electroliticamente para la desinfeccion de frutas y hortalizas minimamente procesadas
Autor ABADIAS, M.   USALL, J.   ANGUERA, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 64-69
Descriptors Fruita Hortalisses Aliments minimament processats Rentat Desinfeccio Aigua electrolitzada Hipoclorit sodic Escherichia coli5 Infeccions alimentaries Processament