Registres trobats: 4
Títol | Caracteritzacio i minimitzacio de les aig?es de rentat abocades per una industria vin?cola |
Autor | MARTI DE LA LLAVE, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Minimitzacio d'aig?es de rentat Aig?es de rentat Industria vinicola Efluents enologics Freixenet Residus Subproductes |
Localització | C 16/93 |
Títol | Evaluation du degre de desinfection et de l'activite antimicrobienne des produits de lavage utilises dans la fabrication des bouchons de liege |
Autor | JOVE, P. JUANOLA, R. MOLINER, M. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 17-19 |
Descriptors | Produccio Tap de suro Neteja Desinfeccio Activitat antimicrobiana Rentat Europa Vi Estudi enologic |
Títol | Tecnologias para el embotellado del vino |
Autor | MATA CABRERA, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 75-78 |
Descriptors | Embotellament Vi Tecnologia Rentat Tap Etiquetatge Enologia |
Títol | Utilizacion de agua activada electroliticamente para la desinfeccion de frutas y hortalizas minimamente procesadas |
Autor | ABADIAS, M. USALL, J. ANGUERA, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 64-69 |
Descriptors | Fruita Hortalisses Aliments minimament processats Rentat Desinfeccio Aigua electrolitzada Hipoclorit sodic Escherichia coli5 Infeccions alimentaries Processament |