Registres trobats: 5
Títol | Determination des glucides dans les mouts, vins et champagnes par HPLC |
Autor | TUSSEAU, D. BOUNIOL, C. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 776, Pg: 23 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Xampany Metode enzimatic HPLC Cromatografia de liquids Analisi Glucid |
Localització | FV 776 |
Títol | Evaluation des colloides glucidiques du vin. |
Autor | CASTINO, M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 793, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Col.loide Glucid Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 793 |
Títol | Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki BERNHARD, R.A |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614 |
Descriptors | Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid |
Localització | C 6/66 |
Títol | L'apport de la spectrometrie de masse dans l'analyse des constituants du vin: applications aux glucides complexes |
Autor | DOCO, Th. PELLERIN, P. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 128-131 |
Descriptors | Espectrometria de massa Glucid Analisi del vi Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Leche y productos lacteos |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133 |
Descriptors | Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec |