Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Definicio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Alimentos funcionales. Actualidad en legislacion alimentaria
Autor BASULTO MARSET, J.  
Dades Font Yogur vivo - Junio 2008 - V: - N: 27, Pg: 4-57
Descriptors Aliments funcionals Legislacio Caracteristiques Definicio Consumidor Europa Reglamentacio comunitaria

Títol Declaracion de ljubljana. 56? Asamblea General de la OIV
Autor OIV  
Dades Font ACE. Revista de Enologia ISSN: 0212-842X - - V: - N: , Pg: 11p.
Descriptors Enoleg-ologa Formacio Definicio Titol Funcio Declaracio de ljubljana ljubljana
Localització C 12/58

Títol Definiciones y etiquetado de los productos vitivinicolas aromatizados
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 76-79
Descriptors Productes vitivinicoles aromatitzats Definicio Etiquetatge

Títol La definicion de la denominacion de origen
Autor TINLOT, R.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 129-138
Descriptors Denominacio d'origen Definicio
Localització 663.21SYM

Títol Las bacteriocinas de las bacterias lacticas. 1. Identificacion, clasificacion, caracterizacion y metodos de deteccion
Autor MARTINEZ MAGRO, M. I.   MARTINEZ CORBACHO, J.M.   HERRANZ SORRIBES, C.   SUAREZ GEA, A.M.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 59-66
Descriptors Bacteriocines Bacteris lactics Definicio Classificacio Caracteritzacio

Títol Las denominaciones de origen para los vinos en los E.E.U.U. de America. Definiciones y distinciones
Autor MENDELSON , R.  
Dades Font Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 237-246
Descriptors Vi Denominacions d'origen EEUU Definicio Distincions Estats Units d'America
Localització 663.21 SYM

Títol Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria
Autor YUSTE, J.   GARZA, S.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98
Descriptors Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina

Títol Sur la notion de sol en viticulture
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 11-14
Descriptors Sol Viticultura Definicio Conservacio del sol