Registres trobats: 8
Títol | Alimentos funcionales. Actualidad en legislacion alimentaria |
Autor | BASULTO MARSET, J. |
Dades Font | Yogur vivo - Junio 2008 - V: - N: 27, Pg: 4-57 |
Descriptors | Aliments funcionals Legislacio Caracteristiques Definicio Consumidor Europa Reglamentacio comunitaria |
Títol | Declaracion de ljubljana. 56? Asamblea General de la OIV |
Autor | OIV |
Dades Font | ACE. Revista de Enologia ISSN: 0212-842X - - V: - N: , Pg: 11p. |
Descriptors | Enoleg-ologa Formacio Definicio Titol Funcio Declaracio de ljubljana ljubljana |
Localització | C 12/58 |
Títol | Definiciones y etiquetado de los productos vitivinicolas aromatizados |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2014 - V: - N: 3415, Pg: 76-79 |
Descriptors | Productes vitivinicoles aromatitzats Definicio Etiquetatge |
Títol | La definicion de la denominacion de origen |
Autor | TINLOT, R. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 129-138 |
Descriptors | Denominacio d'origen Definicio |
Localització | 663.21SYM |
Títol | Las bacteriocinas de las bacterias lacticas. 1. Identificacion, clasificacion, caracterizacion y metodos de deteccion |
Autor | MARTINEZ MAGRO, M. I. MARTINEZ CORBACHO, J.M. HERRANZ SORRIBES, C. SUAREZ GEA, A.M. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 59-66 |
Descriptors | Bacteriocines Bacteris lactics Definicio Classificacio Caracteritzacio |
Títol | Las denominaciones de origen para los vinos en los E.E.U.U. de America. Definiciones y distinciones |
Autor | MENDELSON , R. |
Dades Font | Symposium Denominaciones de Origen historicas ISSN: 84-404-1054-9 - Marzo 1987 - V: - N: , Pg: 237-246 |
Descriptors | Vi Denominacions d'origen EEUU Definicio Distincions Estats Units d'America |
Localització | 663.21 SYM |
Títol | Los geles de pectina y su aplicacion en la industria alimentaria |
Autor | YUSTE, J. GARZA, S. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 93-98 |
Descriptors | Gel de pectina Industria alimentaria Definicio Propietats Pectina |
Títol | Sur la notion de sol en viticulture |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 11-14 |
Descriptors | Sol Viticultura Definicio Conservacio del sol |