Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
POLO, M. C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Cambios en la concentracion de compuestos nitrogenados durante la fermentacion de mosto a escala piloto.
Autor DIZY, M.   POLO, M. C.  
Dades Font Food Science & Technology International/ Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 2 - abril 1996 - V: - N: 2, Pg: 87-93
Descriptors Compostos nitrogenats Fermentacio Most Concentracio

Títol Characterization of the proteic and the phenolic fraction in tartaric sediments from wines
Autor CORREA-GOROSPE, J.   POLO, M. C.   HERNANDEZ, T.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 - 1991 - V: - N: 41, Pg: 135-146
Descriptors Vi Fraccio fenolica Fraccio proteica
Localització C 9/29

Títol Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos.
Autor MORENO-ARRIBAS, M. V.   PUEYO, E.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127
Descriptors Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M. C.   MARTIN-CORDERO, P.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321
Descriptors Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques
Localització C 4/85

Títol La autolisis de las levaduras en enologia
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. J.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 37-40
Descriptors Autolisi Llevats Vi Enologia Vinicultura

Títol Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas.
Autor PUEYO, E.   OLANO, A.   POLO, M. C.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201
Descriptors Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava
Autor POLO, M. C.   PUEYO, E.   MORENO-ARRIBAS, M. V.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Escuma Composicio Caracteristiques Cava
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Teneurs en acides amines libres des mouts de raisin.
Autor POLO, M. C.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - desembre 1975 - V: - N: 583, Pg: 3 p.
Descriptors Acid aminat Most Raim blanc Raim negre
Localització FV 583