Registres trobats: 10
Títol | Cambios en la concentracion de compuestos nitrogenados durante la fermentacion de mosto a escala piloto. |
Autor | DIZY, M. POLO, M. C. |
Dades Font | Food Science & Technology International/ Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 2 - abril 1996 - V: - N: 2, Pg: 87-93 |
Descriptors | Compostos nitrogenats Fermentacio Most Concentracio |
Títol | Characterization of the proteic and the phenolic fraction in tartaric sediments from wines |
Autor | CORREA-GOROSPE, J. POLO, M. C. HERNANDEZ, T. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 - 1991 - V: - N: 41, Pg: 135-146 |
Descriptors | Vi Fraccio fenolica Fraccio proteica |
Localització | C 9/29 |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M. C. MARTIN-CORDERO, P. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques |
Localització | C 4/85 |
Títol | La autolisis de las levaduras en enologia |
Autor | MARTINEZ-RODRIGUEZ, A. J. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - mar? 1997 - V: - N: 2, Pg: 37-40 |
Descriptors | Autolisi Llevats Vi Enologia Vinicultura |
Títol | Nota. Composicion en monosacaridos neutros de los polisacaridos de mostos, vinos y cavas. |
Autor | PUEYO, E. OLANO, A. POLO, M. C. |
Dades Font | Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos. ISSN: 1131-799X VOL 35 - abril 1995 - V: - N: 2, Pg: 191-201 |
Descriptors | Most Vi Cava Polisacarids Monosacarids neutres |
Títol | Seminari d'estiu d'Enologia ; Relacion entre la composicion quimica y las caracteristicas de la espuma en vinos de cava |
Autor | POLO, M. C. PUEYO, E. MORENO-ARRIBAS, M. V. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Escuma Composicio Caracteristiques Cava |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Teneurs en acides amines libres des mouts de raisin. |
Autor | POLO, M. C. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - desembre 1975 - V: - N: 583, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid aminat Most Raim blanc Raim negre |
Localització | FV 583 |