Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Vi sec

Resultat de la cerca

Registres trobats: 19


Títol Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs.
Autor VALOUIKO, G.G.   CHOLTZ, E.P.   BEGLITZA, V.M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p.
Descriptors Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques
Localització FV 797

Títol Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation .
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   CACERES, I.   HERRAIZ, M.   POLO, M. C.   CABEZUDO, M. D.   MARTIN, P.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P.
Descriptors Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents
Localització FV 794

Títol Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   DUBERNET, M. O.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos
Localització FV 526

Títol Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins
Autor ZHANG, B.   FOUREL, F.   NAULET, N.   MARTIN, G. J.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p.
Descriptors Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri
Localització FV 918

Títol Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p.
Descriptors Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio
Localització FV 276

Títol Methode de dosage de la proline. Teneurs en proline des vins de Georgie et de Moldavie.
Autor LACHKHI, M.A.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 607, Pg: 6 p.
Descriptors Prolina Vi sec Vi de taula Addicio Dosificacio Dosatge Georgia Moldavia
Localització FV 607

Títol Procede rapide de traitement oxydatif des vins et des jus de raisin par voie humide au moyen du peroxyde d'hydrogene. Son application au dosage spectrophotometrique de certains constituants mineraux.
Autor DEIBNER, L.   BOUZIGUES, H.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 428, Pg: 3 p.
Descriptors Vi sec Most Peroxid Hidrogen Espectrofotometria
Localització FV 428

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12
Autor MARCHAL, A.   MARULLO, P.   MOINE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11
Descriptors Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree
Autor MARCHAL, A.   WAFFO-TEGUO, P.   MERILLON, J.M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43
Descriptors Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure

Títol Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference)
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p.
Descriptors Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 738

Títol Sur les particularites du mode operatoire du dosage de l'anhydride Sulfureux total au moyen des methodes de reference et usuelle de l'O.I.V. dans les vins secs et sucres, dans les mouts et les jus de Raisin
Autor DEIBNER, L.  
Dades Font FV - mar? [1977] - V: - N: 628, Pg: 4 p.
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi sec Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 628

Títol Teneur des vins grecs en sodium excedentaire.
Autor Institut du vin d'Athenes. Ministere de l'Agriculture  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 269, Pg: 3 p.
Descriptors Sodi Vi blanc Vi sec Vi negre Determinacio Grecia
Localització FV 269

Títol Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p.
Descriptors Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 498

Títol Teneur en plomb des vins grecs d'exportation.
Autor Laboratoire general de l'Etat, direction des recherches, ministere des finances, Athenes.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 507, Pg: 1 p.
Descriptors Plom Grecia Vi sec Vi negre Vi dol? Vi sec Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 507

Títol The Analysis of Pentoses in Dry Wine by High Performance Liquid Chromatography with Post-Column Derivatization
Autor FRANTA, B.D.   MATTICK, L.R.   SHERBON, J.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Vi sec Cromatografia liquida d'alta resolucio Analisi Derivatitzacio
Localització C 19/139

Títol The contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines
Autor VAN DER MERWE, C. A.   VAN WYK, C. J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46
Descriptors Fermentacio Vi blanc Aroma primaria Vi sec
Localització C 10/87

Títol Valeur du rapport alcool/extrait non reducteur alcool/cendres extrait non reducteur /cendres dans certains vins de l'Algerie.
Autor NIKOVA, Z.   CERCHALI   RABHI, L.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 508, Pg: 4 p.
Descriptors Vi sec Grau alcoholic Extracte Graduacio Algeria Cendres Alcohol Sucre
Localització FV 508

Títol Vino de jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg): estudio de las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales de los vinos tinto seco y dulce, fabricados con la fruta integral
Autor ASQUIERI, E.R.   DAMIANI, C.   CANDIDO, M.A.   ASSIS, E.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - JULIO/AGOSTO 2004 - V: - N: 355, Pg: 111-122
Descriptors Vi Vi de fruites Vi de jabuticaba Jabuticaba Jaboticaba Fruita fermentada Vi negre Vi sec Vi dol?