Registres trobats: 19
Títol | Differenciation des vins blancs, roses, et rouges secs. |
Autor | VALOUIKO, G.G. CHOLTZ, E.P. BEGLITZA, V.M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 797, Pg: 4 p. |
Descriptors | Identificacio Vi blanc Vi rosat Vi negre Vi sec Constituents Color Caracteristiques |
Localització | FV 797 |
Títol | Differenciation des vins de table, secs, jeunes: blancs, roses, "clairets" et rouges. Modeles lineaires pour la differenciation . |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. CACERES, I. HERRAIZ, M. POLO, M. C. CABEZUDO, M. D. MARTIN, P. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 794, Pg: 8 P. |
Descriptors | Identificacio Vi de taula Vi sec Vi blanc Vi rosat Claret Vi negre Vi novell Vi jove Constituents |
Localització | FV 794 |
Títol | Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos |
Localització | FV 526 |
Títol | Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins |
Autor | ZHANG, B. FOUREL, F. NAULET, N. MARTIN, G. J. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p. |
Descriptors | Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri |
Localització | FV 918 |
Títol | Les tartrates et l'acide tartrique dans les raisins et les vins. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - mar? 1968 - V: - N: 276, Pg: 7 p. |
Descriptors | Tartrat Acid tartric Acid tartaric Raim negre Vi blanc Vi sec Efectes Sol Maduracio |
Localització | FV 276 |
Títol | Methode de dosage de la proline. Teneurs en proline des vins de Georgie et de Moldavie. |
Autor | LACHKHI, M.A. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 607, Pg: 6 p. |
Descriptors | Prolina Vi sec Vi de taula Addicio Dosificacio Dosatge Georgia Moldavia |
Localització | FV 607 |
Títol | Procede rapide de traitement oxydatif des vins et des jus de raisin par voie humide au moyen du peroxyde d'hydrogene. Son application au dosage spectrophotometrique de certains constituants mineraux. |
Autor | DEIBNER, L. BOUZIGUES, H. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 428, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi sec Most Peroxid Hidrogen Espectrofotometria |
Localització | FV 428 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: Effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P.MOINE, V.DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Sabor Sucrositat Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Hsp-12 |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 1/2: effet de l'ethanol, du glycerol et des macromolecules de levures sur la sucrosite des vins secs: role de la proteine Hsp12 |
Autor | MARCHAL, A. MARULLO, P. MOINE, V. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 9-11 |
Descriptors | Base molecular Vi sec Etanol Glicerol Macromolecules Proteines Hsp-12 Sabor Sucrositat |
Títol | Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree |
Autor | MARCHAL, A. WAFFO-TEGUO, P. MERILLON, J.M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43 |
Descriptors | Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure |
Títol | Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference) |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 738 |
Títol | Sur les particularites du mode operatoire du dosage de l'anhydride Sulfureux total au moyen des methodes de reference et usuelle de l'O.I.V. dans les vins secs et sucres, dans les mouts et les jus de Raisin |
Autor | DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - mar? [1977] - V: - N: 628, Pg: 4 p. |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Most Vi sec Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 628 |
Títol | Teneur des vins grecs en sodium excedentaire. |
Autor | Institut du vin d'Athenes. Ministere de l'Agriculture |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 269, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sodi Vi blanc Vi sec Vi negre Determinacio Grecia |
Localització | FV 269 |
Títol | Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 498 |
Títol | Teneur en plomb des vins grecs d'exportation. |
Autor | Laboratoire general de l'Etat, direction des recherches, ministere des finances, Athenes. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 507, Pg: 1 p. |
Descriptors | Plom Grecia Vi sec Vi negre Vi dol? Vi sec Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 507 |
Títol | The Analysis of Pentoses in Dry Wine by High Performance Liquid Chromatography with Post-Column Derivatization |
Autor | FRANTA, B.D. MATTICK, L.R. SHERBON, J.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1986 - V: 37- N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Vi sec Cromatografia liquida d'alta resolucio Analisi Derivatitzacio |
Localització | C 19/139 |
Títol | The contribution of some fermentation products to the odor of dry white wines |
Autor | VAN DER MERWE, C. A. VAN WYK, C. J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 41-46 |
Descriptors | Fermentacio Vi blanc Aroma primaria Vi sec |
Localització | C 10/87 |
Títol | Valeur du rapport alcool/extrait non reducteur alcool/cendres extrait non reducteur /cendres dans certains vins de l'Algerie. |
Autor | NIKOVA, Z. CERCHALI RABHI, L. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 508, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi sec Grau alcoholic Extracte Graduacio Algeria Cendres Alcohol Sucre |
Localització | FV 508 |
Títol | Vino de jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg): estudio de las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales de los vinos tinto seco y dulce, fabricados con la fruta integral |
Autor | ASQUIERI, E.R. DAMIANI, C. CANDIDO, M.A. ASSIS, E.M. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - JULIO/AGOSTO 2004 - V: - N: 355, Pg: 111-122 |
Descriptors | Vi Vi de fruites Vi de jabuticaba Jabuticaba Jaboticaba Fruita fermentada Vi negre Vi sec Vi dol? |