Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Jaboticaba

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Fabricacion de vino blanco y tinto de jabuticaba (Myrciana jaboticaba Berg) utilizando la pulpa y la cascara respectivamente
Autor ASQUIERI, E.R.   CANDIDO, M.A.   DAMIANI, C.   ASSIS, E.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - JULIO/AGOSTO 2004 - V: - N: 355, Pg: 97-110
Descriptors Vinificacio Vi blanc Vi negre Jabuticaba Myrciaria jaboticaba Berg

Títol Vino de jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg): estudio de las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales de los vinos tinto seco y dulce, fabricados con la fruta integral
Autor ASQUIERI, E.R.   DAMIANI, C.   CANDIDO, M.A.   ASSIS, E.M.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - JULIO/AGOSTO 2004 - V: - N: 355, Pg: 111-122
Descriptors Vi Vi de fruites Vi de jabuticaba Jabuticaba Jaboticaba Fruita fermentada Vi negre Vi sec Vi dol?