Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Vino de jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg): estudio de las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales de los vinos tinto seco y dulce, fabricados con la fruta integral
Autor ASQUIERI, E.R.   DAMIANI, C.   CANDIDO, M.A.   ASSIS, E.M.  
Revista Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos
Numero 355
Mes JULIO/AGOSTO
Any 2004
Pàgina 111-122
Lloc Madrid
Descriptors Vi   Vi de fruites   Vi de jabuticaba   Jabuticaba   Jaboticaba   Fruita fermentada   Vi negre   Vi sec   Vi dol?  


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.